Meclis Üyesi Arif Kuşcu'dan Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meclis Üyesi Arif Kuşcu'dan Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı
Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Arif Kuşcu, Ramazan Bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yayınladığı mesajla kutladı.

Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayarak, herkesin birlik ve beraberlik içerisinde mutlu bayramlar geçirmesini temenni eden Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Arif Kuşçu “Bayramlar kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı, kardeşlik duygularının geliştiği kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel günlerdir. Yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı, bireysel sevinçlerin ortak mutluluğa dönüştüğü bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemiz kaynaklarının adil paylaşıldığı, kimsenin yoksulluk ve sefalet içinde olmadığı, üretimin tüketimden fazla olduğu, en yüce değer olan emeğin karşılığını bulduğu, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik kaygısı ve gelecek endişesinin taşınmadığı, terör ve şiddetin son bulduğu, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı mutlu bayramlar diliyorum” dedi.

Arif Kuşçu; “23 Nisan 1920 tarihinde açılan TBMM’nin kuruluşunun 103. yıldönümünü ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği bugünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. TBMM’nin açıldığı gün, bağımsızlığa ulaşma yolunda Türk Ulusunun kendi azim ve iradesine inanarak başlattığı var olma mücadelesinin en önemli adımıdır. 23 Nisan; Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık geleceği olan çocuklarımızın omuzlarında yükseleceğine inanan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk ve dünya çocuklarına armağanıdır. Bu duygu ve düşüncelerle çocuklarımızın bayramını, tüm vatandaşlarımızın Ulusal Egemenliğini kutluyor; başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm vatan kahramanlarını saygıyla anıyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP'li Hakan Arıkaya'dan Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajıÖnceki Haber

MHP'li Hakan Arıkaya'dan Ramazan Bayram...

Bora Yörükoğlu makamını Asya Kara’ya devrettiSonraki Haber

Bora Yörükoğlu makamını Asya Kara’ya dev...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar