MHP'li Hakan Arıkaya'dan Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Hakan Arıkaya'dan Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı
MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Arıkaya yayınladığı Bayram mesajında; " Bayramlar; milli ve manevi hissiyatın en ileri seviyeye çıktığı, toplumda birlik, beraberlik, sevgi ve saygının pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, fakir, yetim ve kimsesizlerin gözetildiği müstesna günlerdir" dedi.

MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Arıkaya yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında;" Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken yeni bir bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü gibi insancıl duygular hayatımıza yön verdiği müddetçe daha güzel günlere ulaşacağımıza şüphe yoktur. Bayramlar; milli ve manevi hissiyatın en ileri seviyeye çıktığı, toplumda birlik, beraberlik, sevgi ve saygının pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, fakir, yetim ve kimsesizlerin gözetildiği müstesna günlerdir.

Ramazan Bayramının Ülkemize, Milletimize ve tüm dünyaya huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diler, Mübarek Ramazan bayramımızı en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi..

Ayrıca Hakan Arıkaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında; “23 Nisan 1920’de Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde yakılan hürriyet meşalesi ile bağımsızlığın kayıtsız şartsız Türk Milletine ait olduğunu tüm dünyaya duyurduğu gün olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yılını coşkuyla kutluyoruz. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu milli onur gününü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak tanımlamış ve bu önemli mirası, geleceğimizin güvencesi, yaşam sevincimiz ve umudumuz olarak gördüğü çocuklara armağan etmiştir.  103 yıl önce bu aziz vatanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu topraklar üzerinde milli mücadelede canlarını seve seve milletimizin geleceği için feda eden yüce Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunuyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çatalçeşme Lions Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladıÖnceki Haber

Çatalçeşme Lions Kulübü, 23 Nisan Ulusal...

Meclis Üyesi Arif Kuşcu'dan Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajıSonraki Haber

Meclis Üyesi Arif Kuşcu'dan Ramazan Bay...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar