Mustafa Naim Yağcı Cumhuriyetin 100. yılı mesajı yayınladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mustafa Naim Yağcı Cumhuriyetin 100. yılı mesajı yayınladı
AK Parti Ataşehir Belediye Meclis Gurup Başkanı Vekili M. Naim Yağcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yıldönümünü kutladığı bir mesaj yayınladı.

AK Parti Ataşehir Meclis Grup Başkan Vekili - İBB Meclis Üyesi Av. Mustafa Naim Yağcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Ataşehir Meclis Grup Başkan Vekili - İBB Meclis Üyesi Av. Mustafa Naim Yağcı,mesajında, bağımsızlık mücadelesinin taçlanışının 100. yılına girmiş olmanın haklı sevincini, gururunu, onurunu milletçe yaşadıklarını belirtti.

Yağcı, şunları kaydetti:

"1071 Malazgirt zaferiyle ebedi yurt edindiğimiz günden bu yana, her bir karışı şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklarda, isimleri değişse de,  ecdadımızın kurduğu devletlerle, Medeniyetler beşiği Anadolu'dan elimizin,  gücümüzün ve gönlümüzün ulaştığı her yere ve noktaya huzur, barış, medeniyet, adalet ve merhamet taşımış, bu anlayışla tarih sahnesinde var olmuşuz, var olmaya devam ediyoruz, var olmaya da devam edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti, sadece 100 yıllık mazisi olan bir devlet değil, binlerce yıllık geçmişe sahip bir medeniyetin, hüküm süren bugünkü temsilcisidir.

29 Ekim 1923'te kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bir taraftan yapısı, yönetim sistemi ve nüfusuyla genç, dinamik, büyüme ve gelişmeye açık bir devletken, diğer taraftan, binlerce yıllık tecrübe ve birikime, şanlı mirasa sahip köklü bir medeniyettir.

Bugün yüzüncü yılını kutladığımız Genç Türkiye Cumhuriyeti, kadim devlet geleneğinden aldığı güç, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizmiş olduğu vizyon, savunma sanayiindeki tam bağımsızlık, dış politikada göstermiş olduğu kararlı ve istikrarlı tutum,  önüne koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda, kısa zamanda attığı büyük adımlarla, kurucu ruhun, Türk Milletine çizdiği hedefe bir adım daha yaklaşmıştır.

Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet temelinde, ülkemizin önüne konan “TÜRKİYE YÜZYILI” hedefi, toplumun bir kesiminin, bir zümresinin, bir grubunun değil, 780.000 km 2 vatan toprağı üzerinde yaşayan her bir ferdinin sahiplenmesi, katkı sunması, mücadelesini vermesi gereken bir hedeftir.

Milletçe; Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve Cumhur İttifakı öncülüğünde, milli teknoloji, milli savunma sanayii ve hayatın her alanında atmış olduğumuz adımlarla kısa zamanda daha müreffeh ve güçlü bir Türkiye inşa ettiğimiz yadsınamaz bir gerçektir. Cumhuriyet, tüm kazanımlarına yenilerini ekleyerek her gün daha da güçlenerek yolculuğuna devam etmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti, bugün dünden daha güçlüdür. Tüm kalbimle İnanıyorum ki bir ve beraber olursak, yarınlarda bugünden daha güçlü olacaktır.

Bin yıl değil, kıyamete kadar, millet olarak, Türkiye Cumhuriyetini daha da güçlendirerek yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.

Bu gün dünyada, coğrafyamızda, en sıcak bir şekilde Filistin’de Gazze’de yaşananlar, Türkiye olarak ne kadar güçlü olmak ve güçlü kalmak zorunda olduğumuzu, dünyanın da Güçlü bir Türkiye’ye ne denli ihtiyaç duyduğunu apaçık bir şekilde göstermektedir.

İslamın, huzurun, adaletin sancaktarlığını yapma, insanlığın ortak vicdanı olma sorumluluğu, bu vatanın evlatları olarak bizlerin, öncellikli görevi olmaya devam edecektir. 
Bu duygularla, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutluyor, necip milletimizin ve sizlerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını şimdiden tebrik ediyorum.
 
Kurucu meclisimizin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kurtuluş savaşı ve kuruluş mücadelesinin kahramanları ecdadımızı, şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Ecdadın emaneti Türkiye Cumhuriyeti’nin ebediyete kadar bu topraklar üzerinde güçlenerek daim ve kaim olması için mücadele veren bu günün kahramanları, vatanperver tüm milletimizi hürmetle selamlıyorum."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kudret Arslan; "Cumhuriyet; egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olmasıdır"Önceki Haber

Kudret Arslan; "Cumhuriyet; egemenliğin...

Ataşehir'de 100. Yıl Coşkusuyla kutlanmaya başlandıSonraki Haber

Ataşehir'de 100. Yıl Coşkusuyla kutlanma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar