Kars'ın Kurtuluşunun yıl dönümü Ataşehir'de kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars'ın Kurtuluşunun yıl dönümü Ataşehir'de kutlandı
Kars Ardahan Iğdır Sosyal Yardımlaşma Derneği (KAR-DER) Kars ilinin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102’nci yıldönümü için etkinlik düzenledi.

Merkezi İstanbul Ataşehir’de bulunan ve Başkanlığını Orhan Çerkez’in yaptığı Kars Ardahan Iğdır Sosyal Yardımlaşma Derneği (KAR-DER) Kars ilinin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102’nci yıldönümü için etkinlik düzenledi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez yaptığı açıklamada ” Kars Ruslara karşı verdiği bağımsızlık mücadelesi ile ilk gazilik ünvanı alan şehirdir. Bölgedeki insanların din, dil ve ırk ayırmadan gösterdikleri hoşgörü kültürü büyük bir birliktelik sağlamıştır” dedi.

İstanbul Ataşehir Belediyesi Nikah Salonunda 28 Ekim 2022 Cuma akşamı, Kars Ardahan Iğdır Sosyal Yardımlaşma Derneği (KAR-DER) Kars’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102’nci yıldönümü için düzenlediği etkinliğe Ataşehir Belediye Meclis Başkan vekili Kudret Arslan, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, CHP Ataşehir Belediye meclis üyesi Vedat Akyol, Kars Belediye Eş Başkanı Şevin Alaca, İstanbul Anadolu Yakası Pazarcılar ve Seyyar Esnaf Odası Başkanı Memet Emin Yarar, Sancaktepe İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim yardımcısı Yakup Süleymanoğlu, Yazar ve Akademisyen Neşe Dostlar, Serhat Yaşam Dergisi imtiyaz sahibi Erkan Sarıkaya, Ataşehir Gazetesi Sahibi Derya Arslan, Kars Merkez Verimli Köyü Derneği, Kars Merkez Karakale Köyü Derneği, Kars Susuz İncilipınar Köyü Derneği, Kars Arpaçay Kümbet Köyü Derneği, Alagöz köyü Derneği, Serhat illeri Kars Ardahan Iğdır Sosyal Yardımlaşma Derneği, Üsküdar Kars Ardahan Iğdır Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, Kars Karaçoban Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Kars Merkez Ataköy Köyü Derneği katıldı.

Etkinlikte THM Sanatçısı Tekin Büyükkaya, Yöresel Sanatçı Korkmaz İkan sahne aldılar. Ayrıca ilkokul öğrencilerinden oluşan Kafkas halk oyunları gösterisi büyük ilgi gördü.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir'de Cumhuriyet'in 99. yılı coşkuyla başladıÖnceki Haber

Ataşehir'de Cumhuriyet'in 99. yılı coşku...

Cumhuriyet Bayramı coşkusu Ataşehir'de devam ediyorSonraki Haber

Cumhuriyet Bayramı coşkusu Ataşehir'de d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar