İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kayışdağı metro istasyonunda incelemeler yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kayışdağı metro istasyonunda incelemeler yaptı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Ekrem İmamoğlu ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel Kayışdağı metro istasyonunda incelemeler yaptı.

Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cuma günü Ataşehir Kayışdağı’nda bulunan İmam Hüseyin Camii’sinde namaz kılıp çıkışta vatandaşlara seslenip, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde CHP Ataşehir Belediye Başkanı adayı Onursal Adıgüzel’e destek istedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, öğleden sonra Kayışdağı Metro istasyonunu ziyaret edip, Metro istasyonu içerisinde yapımı devam eden Gençlik ve Yenilikçi Fikirler Merkezinde yapılan çalışmaları inceledi. Daha sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP Disiplin kurulu üyesi Aysemin Gülmez, Ataşehir Mahalle Muhtarları ve İBB Bürokratları katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada ”Belediye Başkan Adayımız Onursal Adıgüzel ile bu dönem hizmete açtığımız Dudullu Bostancı Metrosu’nun Kayışdağı İstasyonundaki gençlik merkezi inşaatını, Kozyatağı’ndaki otopark çalışmasını ve Bostancı’daki otopark ve meydan çalışmasını inceledik. Onursal Adıgüzel ile başta ulaşım olmak üzere Ataşehir’de yeni projeleri hayata geçireceğiz” dedi

CHP Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüze yaptığı açıklamada ”Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlubugün Ataşehir’deydi. Ekrem Başkanımız kentimizi güzelleştirecek yeni projelerin müjdesini verdi. Kayışdağı İstasyonumuza inşa edilen Gençlik ve Yenilikçi Fikirler Merkezimiz Ataşehir’deki vatandaşlarımız için aynı zamanda bir ortak çalışma alanı olacak. Kozyatağı’ndaki yeraltı otoparkı projemiz ise Ataşehir’e nefes aldıracak” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Merdan Özer basınla bir araya geldiÖnceki Haber

Merdan Özer basınla bir araya geldi

Murat Kurum Ataşehir'de Umumî Servis Aracı İşletmecilerini ziyaret ettiSonraki Haber

Murat Kurum Ataşehir'de Umumî Servis Ara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar