Ataşehir Belediye Meclisi’nden Ata’ya Saygı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Belediye Meclisi’nden Ata’ya Saygı
Ataşehir Belediye Meclisi Kasım ayı 2. Oturumu 10 Kasım Perşembe günü gerçekleşti. Atatürk’ün ölümünün 84. Yıldönümü nedeniyle Ataşehir Belediye Meclisi’nde oturuma geçmeden saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Ataşehir Belediye Meclisi Kasım ayı 2. Oturumu Başkan 1. Vekili Kudret Arslan Başkanlığında toplandı. Başkan Kudret Arslan Atatürk’ün ölümünün 84. Yıldönümü olması nedeniyle oturumu saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlattı.

"Ataşehir Belediyesi'nde ortaya çıkan rüşvet iddiaları utanç kaynağıdır"

Gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Grup Sözcüsü Av. M. Naim Yağcı, Atatürk’ün vefatının 84. Yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Ayrıca 10 Kasım günü vefat eden Belediye Meclis Üyesi arkadaşımız Selami Kaplan'a da Allahtan rahmet diliyoruz diyerek; “Ataşehir Belediyesi ile ilgili son günlerde sosyal medya mecralarında ve ana haber bültenlerinde ortaya çıkan rüşvet iddiaları, Ataşehir Belediyesi için utanç kaynağıdır. Buradan sürekli ifade ettik, başkana söyledik, uyardık, Ataşehir’e yazık etmeyin dedik. Başta Ferhatpaşa Mahallemiz olmak üzere, Ataşehir kaçak yapı cenneti haline geldi, müdahil olun, gelin dönüşü olmayan bir yola Ataşehir’i sürüklemeyin dedik. Ancak siz bunlara kulaklarınızı tıkadınız, duymak istemediniz, alay ettiniz, gülüp geçtiniz. Milletin çaresizliğini, zafiyetini, zorda kalışını istismar ettiniz. Bu yapılara nasıl müsaade edildiğini, nasıl göz yumulduğunu, sokaktan bir vatandaşı çevirip sorsanız söyler. O derece ayyuka çıkmış bir sistem var maalesef Ataşehir’de.Siz böyle normalleştirirseniz alt kademe ekipleriniz de sizden cesaret alır ve bu utanç tablolarıyla karşı karşıya kalırsınız. Ataşehir belediyesinin, belediye başkanının Ataşehir‘e,  Ataşehirlilere özür borçları vardır. Ataşehir’in imajını kimsenin bozmaya hakkı yok. Buna sebep olanlar gereğini yapmalıdır. Buna sebep olanlara hesabı sorulmalıdır” ifadelerini kullandı..

CHP Meclis Grup Sözcüsü İlhami Yılmaz’da, Naim Yağcı’nın sözlerine cevaben; gereğinin yapıldığını, durumun yargıya intikal ettiğini ve rüşvet iddialarında adı geçen müdürün görevden istifa ettiğini belirtti. Görüntüleri kendisinin de izlediğini ve rahatsız olduğunu, bunun bir komplomu yoksa gerçek mi olduğunun araştırıldığını belirtti.

AK Parti Grubunun Ferhatpaşa Mahallesinde ki kaçak yapılaşmaya ilişkin verdiği yazılı önergesi okunarak oylandı. Yazılı önergeye CHP Grubu red oyu verdi.

Oturum günden maddelerinin oylanmasının ardından son buldu.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atatürk Vefatının 84'ncü Yıl Dönümünde Ataşehir'de Resmi Törenle AnıldıÖnceki Haber

Atatürk Vefatının 84'ncü Yıl Dönümünde A...

Motorine indirim geliyor!Sonraki Haber

Motorine indirim geliyor!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar