MHP'li Hakan Arıkaya; " Türkiye Cumhuriyeti milletimizin zafer nişanı ve bizlere bırakılan en kıymetli mirasımızdır"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Hakan Arıkaya; " Türkiye Cumhuriyeti milletimizin zafer nişanı ve bizlere bırakılan en kıymetli mirasımızdır"
MHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Arıkaya Cumhuriyetin 100. yılı mesajı yayınladı.

MHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Arıkaya Cumhuriyetin 100. yılı mesajında; "Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü kutlarken, Türkiye yüzyılına doğru ilerlemenin coşkusunu ve engin gururunu yüreklerimizde hissediyoruz.

Tarih boyunca bağımsızlık ruhundan taviz vermeyen yüce Türk Milleti Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde sayısız destana imza atarak bu cennet vatanı bizlere emanet etmiştir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ‘Benim En Büyük Eserim’ dediği gibi Türkiye Cumhuriyeti milletimizin zafer nişanı ve bizlere bırakılan en kıymetli mirasımızdır.

Cumhuriyetimizin 100. yılında şanlı destanlarla dolu kadim tarihimizden aldığımız güçle, geleceğe ümitle bakıyoruz. Azim, cesaret ve kararlılıkla hep daha iyisini hedefliyor, emin adımlarla ilerliyoruz.Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, Cumhuriyeti ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yüzyıllık bir çınar olan Türkiye Cumhuriyeti’nin gölgesinde büyümeye ve üretmeye devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşünceler ile başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, vatanımızın bölünmemesi, ezanımızın dinmemesi ve bayrağımızın inmemesi için bir an olsun tereddüt etmeden kendilerini siper eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DEVA Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılazkaya'nın Cumhuriyetin 100. yılı mesajıÖnceki Haber

DEVA Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılazka...

Ataşehir Eğitim Derneği Cumhuriyetin 100.yılı mesajıSonraki Haber

Ataşehir Eğitim Derneği Cumhuriyetin 100...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar