Meclis 1'nci Başkan Vekili Kudret Arslan Ramazan Bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meclis 1'nci Başkan Vekili Kudret Arslan Ramazan Bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı
Ataşehir Belediye Meclisi, Meclis 1'nci Başkan Vekili Kudret Arslan, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayınladı.

Meclis 1'nci Başkan Vekili Kudret Arslan Ramazan Bayramı mesajında; "Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken yeni bir bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz Bayramlar; milli ve manevi hissiyatın en ileri seviyeye çıktığı, toplumda birlik, beraberlik, sevgi ve saygının pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, fakir, yetim ve kimsesizlerin gözetildiği müstesna günlerdir. Ramazan Bayramı'nın Ülkemize, Milletimize ve tüm dünyaya huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diler, Mübarek Ramazan bayramımızı en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım". 

Ramazan Bayramının 3. günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlayacağız diyen Meclis 1'nci Başkan Vekili Kudret Arslan; " 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, demokrasimizin ve bağımsızlığımızın simgesidir. Çok zor bir sürecin ardından millet hâkimiyetini temel alan bir anlayışla açılan Meclisimiz, milletin iradesinden aldığı eşsiz güçle ülkemizi daha iyi yarınlara taşımaya devam edecektir. Zorlu mücadelelerle kazandığımız Cumhuriyetimizi taçlandıran çocuklarımız, umudumuz ve en kıymetli hazinemizdir.  Güçlü Türkiye’nin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın da şanlı tarihimizden aldıkları özgüvenle milli değerlerimize sahip çıkacaklarına olan inancımız tamdır. Bu duygularla çocuklarımıza armağan edilen ve mili iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Av. M. Naim Yağcı; " Ramazan Bayramımız ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun"Önceki Haber

Av. M. Naim Yağcı; " Ramazan Bayramımız...

DEVA'lı Başkan Barış Yılmazkaya, Ramazan Bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladıSonraki Haber

DEVA'lı Başkan Barış Yılmazkaya, Ramazan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar