DEVA'lı Başkan Barış Yılmazkaya, Ramazan Bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA'lı Başkan Barış Yılmazkaya, Ramazan Bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, Ramazan Bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlama mesajı yayınladı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya Ramazan Bayramı mesajında; “Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerini sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran mübarek Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bilinmelidir ki, bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Bu temennilerle bütün vatandaşlarımızın, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Başkan Barış Yılmazkaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında; “23 Nisan 1920’de Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde yakılan hürriyet meşalesi ile bağımsızlığın kayıtsız şartsız Türk Milletine ait olduğunu tüm dünyaya duyurduğu gün olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yılını coşkuyla kutluyoruz. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu milli onur gününü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak tanımlamış ve bu önemli mirası, geleceğimizin güvencesi, yaşam sevincimiz ve umudumuz olarak gördüğü çocuklara armağan etmiştir.  103 yıl önce bu aziz vatanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu topraklar üzerinde milli mücadelede canlarını seve seve milletimizin geleceği için feda eden yüce Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunuyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” şeklinde ifade etti.
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Meclis 1'nci Başkan Vekili Kudret Arslan Ramazan Bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladıÖnceki Haber

Meclis 1'nci Başkan Vekili Kudret Arslan...

Ata Eğitim Der'den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı mesajıSonraki Haber

Ata Eğitim Der'den 23 Nisan Ulusal Egem...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar