CHP Ataşehir, İstanbul seçim Zaferi'nin 2. Yılında aynı yerde esnafla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Ataşehir, İstanbul seçim Zaferi'nin 2. Yılında aynı yerde esnafla buluştu
CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı İstanbul seçimlerinin ikinci yılında, ‘2 Yıl Sonra Aynı Yerde’ sloganıyla Ataşehir Prestij Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı

23 Haziran 2019 İstanbul yerel seçiminin tekrar edilmesinin üzerinden tam 2 yıl geçti. CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı İl Başkanlığı tarafından düzenlenmiş olan ‘2 Yıl Sonra Aynı Yerde’ sloganıyla Türkiye de iktidar yürüyüşüne Ataşehir Prestij Caddesinde esnafı ziyaret ederek devam ediyor.

Prestij Caddesinde düzenlenen esnaf ziyaretine, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Tunceli Milletvekili Polat Şaroglu, AfyonKarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, Belediye 1. Başkan Vekili Kudret Aslan, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der ve Ekrem Köse, Belediye Meclis üyeleri, Küçükbakkalköy Mahalle Muhtarı Birgül Korkmaz Çilesiz, ilçe yöneticileri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ve yönetimi, Gençlik Kolları BaşkanI Erdi Açıkgül ve yönetimleri katıldı.

CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın yapmış olduğu açıklamada; "İstanbul Zaferinin ikinci yılında çalışma merkezimiz olan Ataşehir’de Prestij caddesi esnafımızla tekrar aynı yerde buluşuyoruz. Bu inançlı yürüyüşümüzde Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi, Tunceli Milletvekilimiz Sayın Polat Şaroglu AfyonKarahisar İl Başkanımız Yalçın Görgöz, Kütahya İl Başkanımız Zeliha Aksaz Şahbaz, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe Kadın ve Gençlik Kollarımız ve yöneticilerimiz bizleri yalnız bırakmadılar. İstanbul Zaferimizi, 2 yıl sonra İktidarla taçlandıracağımıza inanarak Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinin sahada olacağını, yan yana, can cana bu yolda yürüyeceğinin sözünü buradan veriyoruz” şeklinde konuştu.

Prestij Caddesindeki program esnaf ziyaretleri ve sohbetleriyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
1 Temmuz itibarıyla yeni dönem başlıyorÖnceki Haber

1 Temmuz itibarıyla yeni dönem başlıyor

Ataşehir'de Sosyal Market'in açılışı yapıldıSonraki Haber

Ataşehir'de Sosyal Market'in açılışı yap...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar