Ataşehir Trabzonlular Derneği, 'Cumhuriyet milli mücadele zaferidir'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Trabzonlular Derneği, 'Cumhuriyet milli mücadele zaferidir'
Ataşehir Trabzonlular Derneği, Cumhuriyetin ilan edilişinin 99'ncu yılını yayınladığı mesaj ile kutladı. Dernek tarafından yayınlanan mesajda; "Cumhuriyet, bağımsızlığımızı kazanabilmek için giriştiğimiz milli mücadelenin sonucunda elde ettiğimiz büyük bir zaferin sonucudur" ifadeleri yer aldı.

Ataşehir Trabzonlular Derneği, Cumhuriyetin ilan edilişinin 99'ncu yılını yayınladığı mesaj ile kutladı.  Dernek tarafından yayınlanan mesajda; "Cumhuriyet, bağımsızlığımızı kazanabilmek için giriştiğimiz milli mücadelenin sonucunda elde ettiğimiz büyük bir zaferin sonucudur" ifadeleri yer aldı. 

Ataşehir Trabzonlular Derneği yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; "Gazi Mustafa Atatürk'ün ‘En Büyük Eserimdir’ diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümüne erişmenin engin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyet, bağımsızlığımızı kazanabilmek için giriştiğimiz milli mücadelenin sonucunda elde ettiğimiz büyük bir zaferin sonucudur. Millet egemenliğinin kendisi olan bu büyük zafer, büyük mücadele örnekleri sergilenerek elde edilmiştir. İşgal edilen ülkeyi düşmandan kurtarmak için canlarını siper eden vatan evlatlarının zaferidir. Bu uğurda hayatını kaybeden ve şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Birliğin, beraberliğin ve azmin zaferi olan büyük mücadelemizin bizi bu günlere ulaştırdığının farkında olup bizlere bırakılan mirası da daha ileriye taşımanın gayreti içinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; bizlere bu toprakları yurt kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını, kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz." 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın'dan Cumhuriyet MesajıÖnceki Haber

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın'd...

Mustafa Naim Yağcı, 'Cumhuriyetimizin ilanının 99'ncu yıldönümünü yaşıyor olmanın heyecanını yaşıyoruz'Sonraki Haber

Mustafa Naim Yağcı, 'Cumhuriyetimizin il...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar