Ataşehir Ağrılılar Derneği’nden CHP’ye katılım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Ağrılılar Derneği’nden CHP’ye katılım
Ataşehir Ağrılılar İl Derneği Başkanı Fatih Evliyaoğlu, yönetimiyle birlikte CHP Ataşehir İlçe Başkanlığına giderek partiye üye oldu. Evliyaoğlu’nun rozetini CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın taktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir’de üye sayısını artırıyor. Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu artıran örgütün üye sayısı da günden güne artış gösteriyor. CHP Ataşehir İlçe Başkanlığına giderek CHP çatısı altına giren Ataşehir Ağrı İl Dernek Başkanı Fatih Evliyaoğlu, dernek yönetiminden ve üyelerinden tam destek aldı. Birçok siyasi partiye üye olan dernek üyelerinin farklı fikirlerle Ağrı Derneği’nde buluşması derneklerin bir kez daha siyaset üstü olduğunu gösterdi. 

CHP ATAŞEHİR ÖRGÜTÜNÜ BÜYÜTÜYOR

Üyelik açıklamasına kalabalık bir toplulukla gelen Evliyaoğlu’nu CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve ilçe yönetimi karşıladı. Şehir yaşamında derneklerin önemine vurgu yapan Yalçın, başkanlığını Himmet Kaya’nın yapacağı Ataşehir İl Dernekleri Federasyonu (ATAİLFED) ile il derneklerinin aynı çatı altında toplanmasının önemli bir güç olacağını vurguladı. 

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN İKİ MİRASINDAN BİRİ: CUMHURİYET HALK PARTİSİ


Yalçın konuşmasında şunları kaydetti: “Böyle değerli kıymetli dostlarımız bizimle olacağı için çok sevindim. Burası hepimizin yeri. Partimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ki, ‘Benim iki mirasım var biri Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi…’ söylediğim gibi burası hepimizin yeri. Fatih (Evliyaoğlu) Başkan bize bu kararıyla mutluluk verir ancak. Bir konuya dışardan bakmak var, bir de içinde olmak var. İçinde olarak farklı bir bakış açısı da bizimle olacak. Siyaset halka hizmet işidir. Mücadele alanlarımızın çoğalması bizi gururlandırır. Sizler bizim için güçsünüzdür. Kapımız herkese açıktır.”

Celal Yalçın’ın konuşmasının ardından Fatih Evliyaoğlu ise feodal bağların gücüyle toplumun dinamiğinin bütünleyici bir unsur olacağını vurguladı. Evliyaoğlu, “Biz bugün burada bu çatı altında başka bir vesileyle bir araya geldik. Biz Ağrılıları temsil edecek çalışmalarımızı dernek olarak yürütüyoruz. Aslı olan ülkenin birlik bütünlüğü aynı zamanda ne üretebildiğimizdir dedik ve biz de bu mücadeleye şimdiye kadar hep dışarıdan destek olduk. Ama şimdi içeride olup daha güçlü bir refleksle birlikte olacağız. CHP köklü bir partidir. Beraber yol yürüdüğüm abilerim bizimle beraber ve doğru olan neyse onunla ilgili mücadele etmeye varlar bizimle.” dedi.

Konuşmaların ardından Celal Yalçın Fatih Evliyaoğlu’na CHP rozetini takarak tebrik etti. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atatürk'ün kıyafetleri, Cumhuriyetin 100. yılında Ataşehir'de sergilenecekÖnceki Haber

Atatürk'ün kıyafetleri, Cumhuriyetin 100...

Çevreyi koru hediyeleri kazan!Sonraki Haber

Çevreyi koru hediyeleri kazan!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar