Yeni Çamlıca Mahalle Muhtarlığında sünnet şöleni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Çamlıca Mahalle Muhtarlığında sünnet şöleni
Yeni Çamlıca Mahallesi Muhtarı Hasan Özdemir, hayalimdi diyerek mahallesinde hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi ile 15 çocuğun sünnet olmasına öncülük etti

2019 Yılında gerçekleşen yerel seçimler sonucunda Yeni Çamlıca Mahallesi Muhtarlığına seçilen Hasan Özdemir, göreve geldikten sonra sosyal sorumluluk projesine imza atmak üzere kolları sıvadı. Muhtar Hasan Özdemir, pandemi sürecine denk gelmesi nedeniyle sosyal sorumluluk projelerini dar kapsamında yürütmesine rağmen hayırseverlerin desteği ile Mahalle’de ikamet eden sünnet olmamış çocukların sünnet olması için çalışmaları başlatarak, ilk aşamada 15 çocuğun sünnet olmasına öncülük etti.

Yeni Çamlıca Mahallesi Muhtarlığı bugün renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında; sünnet olacak çocuklar ve aileleri muhtarlıkta düzenlenen sünnet kıyafeti dağıtımı ve mevlid-i şerif programı ile bir araya geldi. Gerçekleşen programa; CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Duran Acar, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Özcan Karaca'nın yanı sıra Mahalle Muhtarı Hasan Özdemir ile hayırseverler ve sünneti olacak çocuklarla aileleri katıldı.

HASAN ÖZDEMİR: "MUHTARLIK GÖREVİNE SEÇİLİRSEM YAPMAK BENİM HAYALİMDİ"

Yeni Çamlıca Mahallesi Muhtarı Hasan Özdemir, "Muhtarlık görevine başladığımdan itibaren hayalimdi. Pandemi nedeniyle 2 yıldır, bunu gerçekleştiremedik. Pandemi kısıtlamaların kalkması nedeniyle bu yıl mahallemizde genel bir çağrı yaptık. Çocuğu sünnet olmayan ailelerimizin bizlere ulaşmasını sağladık. Toplamda 15 çocuğumuzun hastane ortamında ücretsiz bir şekilde yarın sünnetinin yapılmasını sağlayacağız. Bugünde hem çocuklarımızın kıyafetlerini vermek, hemde mevlid-i şerif programı düzenleyerek ailelerimizle buluşmuş olduk. Çocuklarımızın sünnet tedavi bedelini ve giyimlerini üstlenen hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Muhtarlığımızın her zaman halkımızın yanında olduğunu, imkân dâhilinde yeni sosyal projelerimizi sürdüreceğiz. Emeği geçen başta ailelerimize, sponsorlarımıza, siz basın mensuplarımıza  bir kez daha teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

DURAN ACAR: "MAHALLELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Duran Acar, "Yeni Çamlıca Mahallesi'nde oturan CHP Belediye Meclis üyesi olarak muhtarlığımızın imkan dahilinde her zaman yanındayım. Mahalle muhtarımız Hasan Özdemir'e böylesi sosyal sorumluluk projesine imza attığı için kendisine teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte de mahallemiz adına çalışacağımıza söz veriyorum. Ayrıca buradan bir müjde daha vermek istiyorum. Yeni Çamlıca, Mimar Sinan ve Mevlana Mahallelerimizi kapsayan mülkiyet problemi ile ilgili Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi'nin talimatlarıyla bir çalışma başlatılmış, geçtiğimiz şubat ayında ön askı çalışması belediyemizce yapılmıştı. Önümüzdeki hafta 3 mahallemizi kapsayan mülkiyet sorunuyla  nihai çalışmalar neticelendirilmek üzere encümen üyelerimiz karar alacaklar. Böylelikle, önce vatandaşlarımızın tapularının dağıtılması ardından da 1/5.000'lik imar planı çalışmaları süreci başlamış olacak. Sürecin 3 mahallemiz adına takipçisi olmaya devam ediyoruz" dedi.

Mevlid-i Şerif programının ardından ailelere sünnet süreci ile ilgili genel bilgi verilmesinin ardından ailelere ikramlarda bulunuldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP İçerenköy temsilciliğinden Aşure etkinliğiÖnceki Haber

CHP İçerenköy temsilciliğinden Aşure etk...

Aşureler Ataşehir'de bolluk bereket ve kardeşlik için kaynadıSonraki Haber

Aşureler Ataşehir'de bolluk bereket ve k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar