U-17 futbol turnuvasında dereceye giren takımlar kupalarını aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
U-17 futbol turnuvasında dereceye giren takımlar kupalarını aldı
Ataşehir Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Ataşehir Kulüpler Birliğinin birlikte düzenlemiş olduğu U-17 futbol turnuvasının final yemeğinde dereceye giren takımlar kupalarını aldı.

U-17 Futbol Turnuvasına katılan takımlardan; Örnek Gençlik Spor, Ataşehir Gücü Spor, Öz Esatpaşa Spor, Ataşehir Arena Spor, Ataşehir Yonca Spor, İstanbul Site Spor,  Galatasaray Taç Spor, Ataşehir Çamoluk Spor, Kayışdağı Spor, Öz Ataşehir Spor, Kick Boks ve Tekvando takımları final yemeğine katılarak kupa sevinçlerini birlikte paylaştılar.  

Ataşehir Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Ataşehir Kulüpler Birliğinin birlikte Galatasaray Taç Spor tesislerinde düzenledikleri final yemeğine ve kupa törenine, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Meclis 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman, Cenan Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı ve Ataşehir Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse, Amatör Spor Kulüpleri antrenörleri, hocaları ve sporcu gençler katıldı.

“BİZLER ÇOK BÜYÜK BİR CAMİAYIZ, YERLER VE MEKÂNLARA SIĞMIYORUZ”

Ataşehir Belediye Başkanı ve Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ekrem Köse yaptığı konuşmada, Ülkemizin geleceği olan gençler sizlerle gurur duyuyorum diyerek; “ Turnuvamızın amacı dostluk turnuvasıydı. Her zaman yanımızda olan kulüp başkanlarımıza, teşekkür ediyorum. Çok zor şartlarda eğitim veriyorlar. Sizlerde bunun kıymetini bilin arkadaşlar. Ataşehir Kurucu Belediye Başkanımız her zaman sporcunun yanında. Onun bize vermiş olduğu cesaretle ve dostlukla bizde sizlere hizmet ediyoruz. Burada Ataşehir Amatör Spor Kulüplerine bağlı 30 kulübümüzden 10 kulübümüz var. Bizler çok büyük bir camiayız, yerler ve mekanlara sığmıyoruz. Bundan sonraki projelerimizi açık alanlarda ve spor salonlarında yapacağız. Sizlere geldiğiniz ve amatör spora sahip çıktığınız için teşekkür ederim” dedi.

FETÖ’NÜN GİREMEDİĞİ TEK YER AMATÖR SPOR KULÜPLERİ

FETÖ her tarafa girdi bir tek amatör spor kulüplerine giremedi diyen Köse; “Amatör spor yapan mutlu olur sağlıklı olur. Kötülük uğramaz. Bu ülkede FETÖ hastaneye girdi, bakanlıklara girdi, milli eğitime girdi, belediyelere girdi bir tek amatör spor kulüplerine giremedi. Çünkü niye amatör spor için zaman lazım, para harcamak lazım. Rantın olmadığı tek yer amatör spor kulüpleridir. Bu yüzdende içinde kötülük barındırmaz. Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim”  diye konuştu.

“ÖNCELİKLE YAPTIĞINIZ İŞİN ÇOK KIYMETLİ OLDUĞUNU BİLMENİZİ İSTİYORUM”

Ekrem Köse konuşmasının ardından Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi kürsüye davet etti. Battal İlgezdi Ekrem Köse’yi yanına alarak, Ekrem Başkan çok değerli bir adamdır. Kıymetini bilin. Öncelikle sevgili gençler, çok değerli hocalarımız burada, kulüp başkanlarımız, basınımızın değerli emekçileri hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum hoş geldiniz diyorum diyerek şöyle konuştu: “Öncelikle yaptığınız işin çok kıymetli olduğunu bilmenizi istiyorum. Seçim nedeniyle mahalleleri dolaşıyorum. Esatpaşa ve Örnek mahallesinde birçok kadın önümü keserek çocuklarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz dediler.  Öncelikle hem kendi adıma hocalarıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi Belediye bünyesinde Spor Müdürlüğü kuruyoruz. Kısmet olursa bu işi bilen bir arkadaşımızı bu işin başına getireceğiz.  Bu vesile ile sizlerle daha çok işbirliği içinde olacağız. Eksiklerinizi daha rahat tamamlayacağız. Ataşehir de spor alanları açısından yeterli değiliz.  Önümüzdeki dönemlerde birçok tesisimizi sizlerin hizmetine açacağız bunu bilmenizi istiyorum.  Sporun siyaseti olmaz. Birlikte çok güzel işlere imza atacağız. Gerek ekonomik gerek yeni spor alanlarını imkânlarımız dâhilinde hizmetinize sunacağımızın sözünü buradan veriyorum.  Tekrar emeği geçen kulüp yönetici ve hocalarına ve siz gençlere teşekkür eder afiyet olsun.”

Protokol konuşmalarının ardından dereceye giren ilk üç takıma kupaları protokol tarafından verilmesiyle program sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Memur zammı, emekli zammı bekleyenler dikkat! Nisan ayı enflasyonu açıklandıÖnceki Haber

Memur zammı, emekli zammı bekleyenler di...

Seçim yasakları bugün başlıyorSonraki Haber

Seçim yasakları bugün başlıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar