Talha Keleş; Kızılay olarak Türkiye’nin her yerine ulaşmaya çalışıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Talha Keleş; Kızılay olarak Türkiye’nin her yerine ulaşmaya çalışıyoruz
Kızılay Ataşehir Şube Başkanlığı Ataşehir yerel basınıyla bir araya geldi.

Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş ve yönetimi Ataşehir yerel basınını kahvaltılı bir program düzenleyerek ağırladı. 

Kızılay Şube Başkanı Talha Keleş iki dönemdir başkanlığını yaptığı kurum ve yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kızılay’ın bilinenin aksine sadece kan alan bir kurum olmadığını belirten Keleş; "Pandemi süreci boyunca çalışmalarımıza durmaksızın devam ettik. Göreve geldiğim gün itibariyle Kızılay Ataşehir Şubesi olarak Ataşehir başta olmak üzere Türkiye’nin neresinde bize ihtiyaç varsa orada olmaya çalıştık. İhtiyacı olana yardım kolisi, kıyafet yardımı, kurban payı paketi, yeni doğan seti, bağışçılarımızdan gelen yardımların dağıtımını yaptık. Ataşehir’in her mahallesinde kan bağışı kampanyaları düzenledik. Ataşehir’de okullarımızdaki çocuklarımıza Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli çalışarak geçen sene 5000, bu sene 4000 adet okul seti ve kıyafet yardımında bulunacağız. Biz Ataşehir Kızılay olarak tüm ekibimizle birlikte nerede bize ihtiyaç varsa orada olamaya çaba harcıyoruz. Mobil Aşevimizle Fatih Sultan Mehmet Hastanesinin bahçesinde her akşam sıcak çorba dağıtıyoruz. İhtiyacı olana dokuna biliyor ve bir nebzede olsa yüzünü güldüre biliyorsak ne mutlu bize.

Kızılay Ataşehir Kadın kollarımız ‘Şenlendirme Projesi’ kapsamında kadınlarımıza istihdam sağlamayı amaçlıyor. Yapmış oldukları İlk Yardım ve el sanatları kurslarıyla kadınlarımıza vermiş olduğumuz sertifikalarla onlara balık yemeyi değil balık tutmayı öğretiyoruz. Ataşehir ilk yardım merkezimizde ücretsiz ilk yardım kursları veriyoruz. Amacımız toplumsal gelişimi sağlamak.   

Bizlerin sesi olan ve yapmış olduklarımızı halka duyuran siz basın mensuplarına buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Basın bizim için çok önemli ve hep yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir'de Candan Erçetin rüzgarı estiÖnceki Haber

Ataşehir'de Candan Erçetin rüzgarı esti

Latif Doğan ve Koray Avcı Ataşehirlilerle buluşuyorSonraki Haber

Latif Doğan ve Koray Avcı Ataşehirliler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar