Sevgi Seli Dernek Başkanı Fahri Kol, Türkiye 3.sü oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sevgi Seli Dernek Başkanı Fahri Kol, Türkiye 3.sü oldu
Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası Karabük'te yapıldı. Sevgi Seli Derneği Başkanı Fahri Kol yarışmada 90 kg da Türkiye 3.sü oldu.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Karabük Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya, 22 ilden 150'ye yakın sporcu katıldı. 

İstanbul’u temsilen, Günaçtı Spor Kulübü sporcuları büyük başarı göstererek, Şampiyonanın 1.’si olarak şampiyonluk Kupasını aldı. 

Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında dereceye giren Sporculardan  

Türkiye, 

  1. Çağlar ERKORKMAZ + 90kg 
  2. Şükrü ULUSOY 90 kg 
  3. Fahri KOL 90kg  

 

TRT spora röportaj veren ve demir bilek olarak tanınan Fahri Kol, “Türkiye 3.sü olduğundan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, hedefinin Avrupa Şampiyonası olduğunu ve Türk bayrağını Avrupa da dalgalandırmak olduğunu” söyledi. 

       I.ve II. Olan sporculara madalyalarını Federasyon Başkanı Muaz Ergezen takdim etti. 

       III. olan Fahri KoL’un madalyasını Karabük Vali Yardımcısı Muhammed Akın takdim ederek tebrik etti. 

Federasyon Başkanı Muaz Ergezen Fahri Kol’ bilek güreşi tutarak kazan dostluk olsun mesajı verdi. 

Günaçtı Spor Kulübü Başkanı Salih Günaçtı Şampiyonadan 1.likle çıkmalarından ötürü çok mutlu olduğunu ve bütün sporcularıyla gurur duyduğunu ifade etti.  

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, gazetecilere, bilek güreşinin çok iddialı oldukları branşlardan biri olduğunu söyledi. 

Bedensel engellilerin kendilerini asla yalnız hissetmemelerini istediklerini belirten Ergezen, "Her bedensel engelli bireyimizin mutlaka kendi bedensel engeline göre bir spor branşımız vardır " dedi. 

"Buradaki sporcularımız için bir günlük organizasyon bile çok değerli ve büyük bir motivasyon kaynağı. Bu anlamda herkesi spora davet ediyoruz." diye konuştu. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven de bu yıl kentte çok farklı branşlarda organizasyonlara ev sahipliği yaptıklarını dile getirdi. "Türkiye Şampiyonası'nın ilimizde olmasının bizim için onur verici olduğunu ve organizasyon kabiliyetimizin de iyi olduğunu gösteriyor." ifadelerini kullandı. 

Şampiyonayı, Karabük Vali Yardımcısı Muhammed Akın, AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, KARDEMİR Kurumsal İletişim Müdürü Şakir Kurter ve Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve cok yasıyada spor sever izledi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kar yağışı sonrası İstanbul için yeni uyarı!Önceki Haber

Kar yağışı sonrası İstanbul için yeni uy...

CHP’den 14 Mart Tıp Bayramı bildirgesiSonraki Haber

CHP’den 14 Mart Tıp Bayramı bildirgesi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar