Sakatlar Derneği Ataşehir Şubesi’nden anlamlı kampanya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakatlar Derneği Ataşehir Şubesi’nden anlamlı kampanya
Türkiye Sakatlar Derneği Ataşehir Şubesi, Hayat Ağacı Ataşehir Projesi sahibi Didem Kadriye Bozdağ ve Kızılay Ataşehir Şubesi ile birlikte “engelimiz topluma faydalı olmaya engel değil” diyerek kan bağışı kampanyası düzenlediler.

Atatürk Mahallesinde ki dernek binasınn önündeki alanda  düzenlenen kan bağışı kampanyası öncesi Sakatlar Derneği Ataşehir Şube Başkanı Emrah Aydın ve Hayat Ağacı Ataşehir Projenin sahibi Didem Kadriye Bozdağ dernek üyelerini kahvaltıda ağırladı.

Düzenlenen kampanyaya, Ataşehir belediye Başkan yardımcısı Abdullah Der, CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Hatun Yıldız, Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Burcu Der, Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş, Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Poyraz, STK temsilcileri ve derneğin üyeleri katıldı.

“SİZLERE YARDIMCI OLMAK BİZİM GÖREVİMİZDİR”

Kahvaltı sonrası dernek üyelerine ve katılımcılara hitaben konuşan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der; “Bir ev sahibi olarak sizlere hitap ediyorum. Sizlerin içinden biriyiz. Bir sorununuz olursa dernek burada. Başkanla iletişime geçersiniz. Onlar bize her zaman ulaşabilirler. Sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı gidermek, sizlere yardımcı olmak bizim görevimizdir. Bu konuda Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi oldukça duyarlıdır. Başkanımızın sizlere selamını getirdim” diyerek katılım sağlayan engelli vatandaşlarla ilgilenerek birebir sorunlarını dinledi.  

“AMACIMIZ DAĞINIKLIĞI İLÇE BAZINDA TOPLAMAKTIR”

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Poyraz, bu güzel ortamı hazırlayan Ataşehir Başkanı ve emeği geçen herkese sizler adına çok teşekkür ederek; “ Birlikteliğimize ve çağrılarımıza mutlaka kulak verin. Haklarımızı alabilmemiz için örgütlenmemiz lazım. Bu çatı altında örgütlü mücadeleyi devam ettirmek için elimizden gelen her çabayı kullanacağız. Genel merkez olarak her ilçede örgütleme kararı aldığımız için artık bu şube Ataşehir Şubesi olarak devam edecektir. Bu değişiklik hepinize hayırlı olsun. Amacımız dağınıklığı ilçe bazında toplamaktır” şeklinde ifade etti.

“KAN KONUSUNDA BİRBİRİMİZE MUHTACIZ”

Ataşehir Kızılay Şube Başkanı Talha Keleş, bildiğiniz gibi kan üretilmeyen bir şey. Sadece insandan insana verilen bir yaşam maddesi. Üretilemediği içinde kan konusunda birbirimize muhtacız. Bu konuda hassas olalım. Ayrıca kan verdiğimiz zamanda vücudumuz kendisini yeniliyor diyerek herkesin kan vermesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı.   

Konuşmaların ardından Kızılay gönüllüleri tarafından kurulan stantlarda kan verme işlemi başlamış oldu.

Sakatlar Derneği Ataşehir Şube Başkanı Emrah Aydın ve Hayat Ağacı Ataşehir Projenin sahibi Didem Kadriye Bozdağ, kampanyaya destek veren ve katkı sunanlara yine engelli vatandaşlarımızın el emekleri ile yaptıkları eşyalardan takdim ederek kendilerine bir kez daha teşekkür ettiler.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul barajlarında son durum: Doluluk oranı düşmeye başladıÖnceki Haber

İstanbul barajlarında son durum: Doluluk...

İsmail Erdem ilk Danışma Meclisini topladıSonraki Haber

İsmail Erdem ilk Danışma Meclisini topla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar