PODOLİFE Ayak Sağlığı Merkezi, ayak sorunlarınızın çözüm noktası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PODOLİFE Ayak Sağlığı Merkezi, ayak sorunlarınızın çözüm noktası
Türkiye’de ayak sağlığında ilklerin arasında yer alan Bostancı PODOLİFE ayak sağlığı’nın kurucusu Çiğdem Özyılmaz Almanya Grotstollen Schule Für Podologie ‘de eğitim almıştır.

19 yıllık tecrübesiyle PODOLOG ekibi ile danışanlarına hizmet vermektedir. Hizmetlerimiz steril ve hijyenik ortamda verilmesi ilk ve değişmez prensibimizdir.

Bostancı PODOLİFE ayak sağlığı paramedikal bir kuruluş olarak, her türlü ayak ve tırnak problemlerinin ayak sağlığı sınırları içerisinde tırnak ve ayak problemlerinin giderilmesini sağlar.

PODOLİFE AYAK SAĞLIĞI tecrübeli ayak sağlığı uzmanı ve podolog uzman ekibiyle 19 yıldır on binin üzerinde danışanına ulaşan PODOLİFE AYAK SAĞLIĞI çözüm odaklı bakım yöntemleriyle danışanlarına mutlu etmeye devam etmektedir.

PODOLİFE FARKINI YAŞAYIN!

Bostancı PODOLİFE AYAK SAĞLIĞI ve Bakımı Ataşehir de yaşayan tırnak ve ayak sağlığı sorunu yaşayan danışanlarına da hizmet vermektedir.

ATAŞEHİR başta olmak üzere, KADIKÖY, CADDE BOSTAN, SUADİYE, ERENKÖY, ÜSKÜDAR, MALTEPE. KARTAL, PENDİK olarak, İstanbul Anadolu yakasının her noktasındaki danışanların rahat ulaşa bileceği bir lokasyon İstanbul Kadıköy’e bağlı BOSTANCI ‘da hizmet vermekteyiz.

AYAKLARINIZA EN İYİ BİZ BAKARIZ.

Bostancı PODOLİFE Ayak Sağlığında ayak ve tırnak anatomisine uygun bakımlar steril ortamda gerçekleşmektedir. Ayak ve tırnaktaki problemler tespit edilerek izlenecek yol haritası ve bakım yöntemleri belirlenir. Medikal ayak bakımı ayağın doğal yapısını koruyan estetik olarak çok daha fazlasını sunan hijyenik profesyonel bakımdır.

Medikal ayak bakımında makası sadece tırnak kesmek için kullanılmaktadır. Böylece yumuşak dokuda oluşabilecek yaralanma, hassasiyet riskini ortadan kaldırmış oluyoruz.

TIRNAK MANTARI İLE YAŞAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ!

Bostancı PODOLİFE AYAK SAĞLIĞINDA tırnak mantarı; Tırnaktaki mantarlı dokuyu özel aletler ile sağlıklı tırnağa zarar vermeden temizlenerek alttaki mantarlı dokuya kullanılan özel solüsyonların ve hekimin önerdiği ilaçların mantarlı dokuya daha iyi penefre olması sağlanıyor. Tırnak mantarının temizlenmesi iyileşme sürecini de kısaltmaktadır.

NASIRLAR KABUSUNUZ OLMASIN!

Bostancı Podolife Ayak Sağlığında nasırın neden oluştuğu tespit edilerek, özel cihazlar ile kullandığımız krem ve solüsyonlarla periyodik bakımlarla ayaklarınızdaki nasırların tamamen yok olmasını sağlıyoruz.

Podolife Ayak Sağlığının kurucusu Çiğdem Özyılmaz, 19 yıllık tecrübesi ve Podolog ekibi ile ayaktaki sorunlarınıza çözümler sağlamaktadır.

Podolife ayak sağlığında danışanlarımızın aldıkları hizmetten ve ayak problemlerinden nasıl kurtulduklarını GOOGLE PODOLİFE yorumlarında görebilmektesiniz.

PODOLİFE FARKINI YAŞAYIN…..

Diyabetli hastanın tırnak bakımı ve tırnak kesimi konusunda PODOLOG’a danışması önemlidir. Diyabet hastaları ayaklarına en çok dikkat etmesi gereken danışan grubudur. Periyodik medikal ayak bakımı yaptırmak çok önemlidir, her sağlıklı birey içinde bu geçerlidir. Diyabetik hastalar için yanlış yapılan uygulamalar ya da ihmal edilen küçük ayak problemleri ileride ciddi sorunlara yol açabilir. Yaşam kalitesini koruyabilmek için diyabetli ayak konusunda tecrübeli ayak sağlığı uzmanı ve podolog tarafından koruyucu ayak bakımı merkezimizde yapılmaktadır.

 

PODOLİFE Ayak Sağlığı Merkezi'nde aşağıdaki hizmetler verilmektedir.

  • TIRNAK BATMASI (Batık Tırnak) 3 TO Tel sistemi
  • TIRNAK MANTARI
  • NASIR BAKIMI
  • DEFORME TIRNAK BAKIMI (Deformite Tırnak)
  • DİABETİK AYAK BAKIMI
  • MEDİKAL AYAK BAKIMI
  • KİŞİYE ÖZEL TABANLIK
  • MEDİKAL TIRNAK PROTEZİ (ONİKOPLASTİ)
  • ÇATLAK TOPUK BAKIMI
  • MEDİKAL ORTOPEDİ AYAKKABI & TERLİK
  • TOPUK DİKENİ
  • SİĞİL BAKIMI
  • HALLUX VALGUS (KEMİK ÇIKMASI)
  • KALINLAŞMIŞ TIRNAK BAKIMI & TAKİBİ
  • KALINLAŞMIŞ DERİ BAKIMI & TAKİBİ
  • SPORCULARDA AYAK BAKIMI
  • HAMİLELİKTE AYAK BAKIMI
  • ÇOCUKLARDA AYAK BAKIMI
  • AYAK KOKUSU GİDERME
  • BİLGİSAYARLI AYAK ANALİZİ

AYAKLARINIZA EN İYİ BİZ BAKARIZ…..

 

 ‘STERİLİZASYON VE DEZENFEKSİYON OLMAZSA OLMAZIMIZ’

 

Podolife Ayak Sağlığı olarak önceliğimiz bizden hizmet alan danışanımızın ve hizmet veren uzmanın sağlığının korunması açısından otoklav kullanımı son derece önemlidir.

Gerçek sterilizasyonun olmazsa olmazı OTOKLAV’dır.

Yüksek basınçlı su buharlı OTOKLAV ile 134 C. derece doymuş bir ortamda sterilize edilmektedir. Yüksek buhar basıncı ve ısı ile mikroorganizmaların hücre zarını patlatarak onları etkisiz hale getirir. Sterilizasyon işlemi sonucunda virüsler, bakteriler, mantar gibi patojen olan ya da olmayan mikroorganizmaları yok eder.Otoklav: Sterilizasyon işlemi için kullanılan yüksek basınçlı ve ısı ile aletlerin sterilizasyonun da kullanılan cihazdır..

 

OTOKLAV kullanılmayan yerde bakım yaptıracak kadar CESARETLİ misiniz?

 

Periyodik bakımlarla ayak sağlığı konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

Podolog Uzman kadromuz ile sizlere en iyi hizmeti en iyi fiyata sunmak için çalışmaktayız. 

Sterilizasyon da otoklav ile Podolife Ayak Sağlığı Merkezi'nde güvendesiniz. Kullandığımız aletlerin sterilizasyonu bizim için çok önemli çünkü sizin sağlığınız bizim işimiz.

Kalınlaşmış tırnakta çözüm PodoLife Ayak Sağlığı merkezinde periyodik bakım ile tekrar anatomik yapısına kavuşmak mümkündür. Doğru medikal ayak bakım ile oluşabilecek sorunları önler mevcut sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

 

Medikal Ayak Bakımlarında kullandığımız cihazlar; Modern eksiksiz püskürtmeli mikro motorlu, elektrikli el takımı otomatik gerilim, tamamlayıcı püskürtme kontrollü ve özel solüsyonlu antiseptiklidir.

Ayak ve tırnaklarda Medikal bakım yapılırken aynı zamanda ayağınız ve tırnağınız dezenfekte olur. 

Ayağın doğal florasın da bulunan patojenik mikroorganizmalara karşı sizi korumaya almış olur. 

Sizde Medikal ayak bakımlarınızı steril edilmiş hijyenik ortamda PODOLİFE AYAK SAĞLIGIN 'da hizmet alabilirsiniz. 

 

SAĞLIKLI AYAKLARIN TEK ADRESİPODOLİFE………

 

İstanbul Kadıköy'de Bostancı Ayak Sağlığı Merkezi olarak bilinen Podolife Ayak Sağlığı Merkezi'miz ayak sağlığı uzmanı ve podolog ile hizmetlerine devam ediyor.

 

AYAKLARINIZA EN İYİ BİZ BAKARIZ…..

 

Ücretsiz muayene randevu talebinde bulunabilirsiniz. 

https://blog.podo-life.com/ sayfasından ise el ve ayak sağlığı hakkında önemli paylaşımlar, ipuçları, tavsiyeler ve öneriler yer almaktadır.

 

Podolife Ayak Sağlığı Merkezi Web Sayfası: https://podo-life.com/ 

Podolife Ayak Sağlığı Merkezi Telefon: 0 216 445 83 80 - 0507 996 62 62
Podolife Ayak Sağlığı Merkezi Mail: 
[email protected]
Podolife Ayak Sağlığı Merkezi Çalışma saatleri Pzt - Cts: 09:30 - 20:00

 

Hafta içi ve hafta sonu arayabileceğiniz danışma hattı olan 0507 996 62 62 Whatsapp numarası ile Podolife'a ulaşabilirsiniz. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 İYİ Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı'nda delege seçimleri yapıldıÖnceki Haber

 İYİ Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı'nda d...

Ataşehir Belediye Meclisi'nde TOGG tartışmasıSonraki Haber

Ataşehir Belediye Meclisi'nde TOGG tartı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar