İYİ Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı'nda delege seçimleri yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
 İYİ Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı'nda delege seçimleri yapıldı
İYİ Parti, 3. Olağan Büyük Kurultay'ın ilk ayağı olan mahalle delegelerinin seçimleri kapsamında Ataşehir'de delege seçim heyecanı yaşandı.

İYİ Parti, kurultay çalışmalarının ilk ayağı olan mahalle delegesi seçimlerini 29 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında yapacağını açıklamıştı. İYİ Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı'nda delege seçimleri başladı.  Kasım ayının ortasında başlayacak ilçe kongrelerini 5 Aralık'ta, il kongrelerini 29 Ocak'ta tamamlamayı hedefleyen İYİ Parti, ülkenin siyasi gündemi ve seçim takvimine göre şubat ya da mart ayında 3. Olağan Kurultay'ı yapmayı planlıyor.

İYİ Parti, 3. Olağan Büyük Kurultay'ın ilk ayağı olan mahalle delegelerinin seçimleri kapsamında bugün Ataşehir'de delege seçim heyecanı yaşanıyor. Küçükbakkalköy'de bulunan İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde sabahın erken saatlerinde başlayan  delege seçimlerine partililer oldukça yoğun katılım sağladı..

BUGÜN 400 DELEGEMİZİ BELİRLEYECEĞİZ

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, "Ağustos ayı itibariyle göreve geldik. Yoğun bir yönetim ve divan kurulumuzu oluşturduk. Genel Merkezimizce başlatılan ve İl Başkanlığımızca yürütülen programlar kapsamında gençler, kadınlarımızla birlikte esnafımıza ve vatandaşlarımıza dokunmaya ve ulaşmaya çalışıyoruz. Bu proje sürecinde Kasım ayında erken seçim olmayacağı netleşince, bizimde genel merkezin kararı ile kongre sürecine başladık. 17 Mahallemizdeki üyelerimizin katılımıyla 400 delege seçimini bugün İlçe Başkanlığımızda gerçekleştiriyoruz. 15 Gün boyunca oy kullanacak üyelerimizin listesini ilçe başkanlığımızda askıya asmıştık. Bugün tamamlanacak delege seçiminin ardından 3 hafta sonra da İlçe Başkanlığı seçimimizi gerçekleştireceğiz. Bugün tamamlanacak ve demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimler sonucunda 17 mahallemizdeki üyelerimizi temsil edecek delegelerimiz belli olmuş olacak. 15 Günlük süreçte delege olmak isteyen üyelerimizin talepleri alındı. İlçe Başkanlığı seçimimizin ardından paralel olarak yürüttüğümüz çalışmalarımızı sürdürmeye ve yoğunlaştırmaya devam edeceğiz. Atamalarda belli bir süre içerisinde kongreye gidilmesi gerektiği için, şuanki süreç olması gerektiği gibi devam ediyor. Demokratik bu yarışta ben ve diğer arkadaşlarıma başarılar diliyorum.  Partimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Beş binin üzerindeki üyelerimizin hepsi oy kullanma hakkına sahip ve delegelikler için yaklaşık altı yüz'ün üzerinde bir başvuru oldu. Bu başvurular içerisinde 400 delegemiz seçilecek. Çok yoğun bir çalışma dönemine gireceğiz, onun için herkesin ve üyelerimizin desteğini bekliyoruz. Üyelerimizle iletişimimizi arttırıp, kendimizi yanımızda görmek istiyoruz. Buradan hep birlikte ilk seçimde iyi bir seçim geçireceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı. 

1

Saat 17:00 itibariyle sona erecek oy verme işleminin ardından, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı seçiminde oy kullanacak 400 delege belli olmuş olacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez'in Mutlu GünüÖnceki Haber

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orh...

PODOLİFE Ayak Sağlığı Merkezi, ayak sorunlarınızın çözüm noktasıSonraki Haber

PODOLİFE Ayak Sağlığı Merkezi, ayak soru...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar