Onursal Adıgüzel İçerenköy ’de Arapgirli hemşerileriyle buluştu ve müjdeler verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Onursal Adıgüzel İçerenköy ’de Arapgirli hemşerileriyle buluştu ve müjdeler verdi
CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel İçerenköy Mahallesi’nde Malatya Arapgirli hemşerileriyle buluştu ve müjdeler verdi.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel seçim çalışmalarına devam ediyor. İçerenköy Yardımlaşma Derneği Başkanı Niyazi Yaman tarafından hazırlanan programa katılan Onursal Adıgüzel, Malatyalı ve İçerenköylü hemşerileri ile buluştu.

Etkinliğe ev sahipliği yapan İçerenköy Yardımlaşma Derneği Başkanı Niyazi Yaman, CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel’e katılımdan dolayı teşekkür ederek sözü başkan adayına bıraktı.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel hemşerileriyle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek konuşmasına şöyle devam etti.

“SOSYOLOG, MÜHENDİS VE ŞEHİR PLANLAMACILARINDAN BİR EKİP OLUŞTURDUK”

Başkan Adayı Adıgüzel etkinliğe katılım sağlayanlara kısaca kendini tanıttıktan sonra, Ataşehir için hazırladığı projelerinden bahsetti. Projeleri hazırlarken uzman bir ekiple çalıştığını belirten Adıgüzel; “ Projelerimizi hazırlarken sosyologlardan, mühendislerden, şehir planlamacılarından bir ekip oluşturduk. 17 mahallemizi önce kâğıt üzerinde inceledik, sonra anketler düzenleyerek Ataşehirliler nasıl bir belediyecilik istiyor bunu tespit ettik. Başkan adayı olduğum günden beri 44 gün geçti, sokaklarda halkımızın sorunlarını dinliyorum ve projelerimizi de sizlerin istekleri şekillendirdik” dedi.

“KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ BİRAN ÖNCE BAŞLATACAĞIZ”

Onursal Adıgüzel Ataşehir’in en büyük sorunu olan imar sorununa değinerek; “ İçerenköy dâhil olmak üzere Ataşehir’in tüm mahallelerinin imar planları çıktı. Tapularımızda çıkıyor. Kentsel dönüşüm ve deprem korkusu tüm vatandaşlarımızın ortak sorunu. Göreve geldiğimizde Kentsel Dönüşüm projelerimizi hayata geçireceğiz. Kentimizi en iyi şekilde depreme dayanıklı planlayacağız. Toplanma alanlarımızı ve ekipmanlarımızı genişleteceğiz. Deprem Bilinçlendirmesi Seferberliği BAŞLATARAK Arama Kurtarma çalışmaları için Ataşehir’i hazırlayacağız. 1 Nisan’dan sonra Ataşehir’e yaptığımız tüm binalar depremde kriz merkezi olacak şekilde tasarlanacak” şeklinde ifade etti.

“İÇERENKÖY MAHALLESİNE 2 YENİ MÜJDE”

Yeni çıkan imar planlarıyla İçerenköy’ün çehresinin değişeceğini söyleyen Adıgüzel; “ İçerenköyümüze bir kapalı Pazar alanı ve Çamaşırcı Deresi bölgesine bir spor salonu yapacağız. En büyük sorun olan İBB Hali 2024 Ekim ayı gibi taşınmış olacak. O bölgeye bir kültür merkezi ve büyük bir park yapıyoruz. Ayrıca Carefoursa’nın otoparkı yerin altına alınarak o alan yeşil alan olarak İçerenköylülerin ve Ataşehirlilerin hizmetinde olacak. Ataşehir parklarıyla, yeşil alanlarıyla, sosyal belediyeciliğiyle İstanbul’un en gözde ilçesi olacak sizlere söz veriyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
'Hayalet Ağ' Projesi kapsamında geri dönüşüm sergisiÖnceki Haber

'Hayalet Ağ' Projesi kapsamında geri dön...

Ali Coşkun Ataşehir'in Can Dostları için çözümler arıyorSonraki Haber

Ali Coşkun Ataşehir'in Can Dostları için...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar