Ali Coşkun Ataşehir'in Can Dostları için çözümler arıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Coşkun Ataşehir'in Can Dostları için çözümler arıyor
Ataşehir Belediyesi’nin özellikle sokak hayvanlarına ilişkin ulusal medyaya da yansıyan sorunlarını İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun mercek atına aldı. ‘Havada bahar kokusu var’ diyen İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun soluğu eşi Ayla Coşkun’la birlikte, İçerenköy Mahallesi Meskenler Parkı’nda Ataşehirli can dostu sevenlerle buluşmada aldı.

Ali Coşkun ilçenin can dostları severlerle bir araya geldi. İçerenköy Mahallesi Meskenler Parkı’nda gerçekleşen buluşmada birbirinden özel can dostları için Ataşehir’de ne yapılacağını açıklayan Başkan Coşkun, barınaklarla ilgili projelerini anlattı. Projelerini anlatmadan önce Başkan Ali Coşkun, kadınlar günü dolayısıyla kadınlara çiçek hediye etti. 

Öncelikle vatandaşları dinleyen Ali Coşkun’a Ataşehirli hayvan severler, daha çok  Batı Ataşehir’in hizmet aldığından dolayı şikayetlerini belirttiler. Ataşehir Belediyesi’nin İçerenköy Mahallesi’nde hayvanlara ilişkin bir çalışma şimdiye kadar yapılmadığını ifade eden vatandaşlar, sokak hayvanlarına ilgi olmamasından dolayı sorun yaşadıklarını anlattılar.

 “İNSAN NASIL TOPLUM İÇİNDE KENDİNE YER EDİNİYOR, YER KAPLIYOR VE BÖYLE BİR HAKKI VAR İSE CAN DOSTLARIMIZIN DA BU HAKKI VAR”

 Ataşehir Belediyesi’nin sadece şikayetleri dikkate aldığını ve o şikayet sonrası da barınaklarda mahsur kalan hayvanların olduğunu ifade eden vatandaşlara yönelik Başkan Ali Coşkun şöyle konuştu: “ Belirli bir süre barınağa alınan can dostlarına ne olduğuna dair fikir sahibi olamadığımız gibi, geçtiğimiz aylarda ve yıllarda ilçenin özellikle bazı mahallelerinde yaşanan sorunlar kamuoyuna da yansıdığını gördük. Yaralananlar oldu. Hastanede tedavi altına alınan vatandaşlarımız oldu. İnsan nasıl toplum içinde kendine yer ediniyor, yer kaplıyor ve böyle bir hakkı var ise can dostlarımızın da bu hakkı var. Ama tabii başıboş gezen ve etrafta küçük çocuklarımıza, hatta yetişkinlere olumsuz durumlar söz konusu olma ihtimallerini ortadan kaldıracağımız bir sistemi her mahallemize uygulamamız şart. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Onursal Adıgüzel İçerenköy ’de Arapgirli hemşerileriyle buluştu ve müjdeler verdiÖnceki Haber

Onursal Adıgüzel İçerenköy ’de Arapgirli...

Yenidoğan-Söğütlüçeşme Metro Hattı ilk etap çalışmaları başladıSonraki Haber

Yenidoğan-Söğütlüçeşme Metro Hattı ilk e...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar