Mehmet Alver'e Kastamonululardan tam destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehmet Alver'e Kastamonululardan tam destek
Kastamonu Konfederasyonu Genel Başkanı, yakın zamanda Ataşehir Belediye Meclis üyeliği görevine mevcut meclis üyesi Selami İgrek'in istifası sonrasında başlayan Mehmet Alver, 2024 - 2029 Yıllarında Ataşehirlilere yeniden hizmet etmek için Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı resmi başvurusunu CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı'na gelerek yaptı.

Kastamonu Konfederasyonu Genel Başkanı, yakın zamanda Ataşehir Belediye Meclis üyeliği görevine mevcut meclis üyesi Selami İgrek'in istifası sonrasında başlayan Mehmet Alver, 2024 - 2029 Yıllarında Ataşehirlilere yeniden hizmet etmek için Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı resmi başvurusunu CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı'na gelerek yaptı.

Mehmet Alver'e aday adaylık sürecinde başarılar diliyorum

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak yerel seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Şuanda İlçe Başkanlığı olarak belediye başkan aday adayları ve belediye meclis üyesi aday adaylarımızın başvurularını kabul ediyoruz. Bugün Kastamonu Konfederasyonu Başkanı, aynı zamanda partilimiz, meclis üyemiz, belediye meclis üyesi adayımız Mehmet Alver’in aday adaylık başvurusunu kabul edeceğiz. Kendisiyle, örnek birçok farklı çalışmalara imza attık. Gerek siyasi gerekse sivil toplum örgütü olarak, yaptığı çalışmaların yakın şahidiyiz. Kendisine aday adaylık sürecinde başarılar diliyorum” dedi.

Alver’in aday adaylığına Kastamonu STK’larından destek!

Alver’in aday adaylık açıklamasına; KAS-DER Genel Başkanı ve Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Remzi Şen, KASKON Başkanlar Kurulu Başkanı Ali Tekin, CHP İstanbul Eski İl Sekreteri Muhittin Tığlı, Kastamonu Cide Federasyon Başkanı Mevlüt Çelik, KASKON Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu ile iş, sanat ve STK temsilcileri ile Mehmet Alver’in ailesi katılım sağladı.

Ataşehir’e 5 yıl hizmet etmek için aday adayı oldum

Belediye meclis üyesi aynı zamanda aday adayı olan Mehmet Alver, “Partimizin Ataşehir’de 2009’dan bugüne verdiği tüm sorumlulukları yerine getiren birisi olarak, 2019 Yılında CHP’den Ataşehir Belediye Meclis üyesi adayı oldum. Yakın zamanda mecliste bir arkadaşımızın istifası sonrasında asil meclis üyesi olarak göreve başladım. Ataşehirli komşularımızın 5 yıl boyunca yeniden hizmet etmek için meclis üyesi aday aday oldum. İnşallah yeniden aday olur, hep birlikte güzel çalışmalara imza atarız. Kastamonu bizim çok önemli. KASKON – KAS-DER birlikte hareket ediyor. Eminim ki, Kastamonulu STK’larının birlik ve beraberliğini görenler, temsiliyet noktasında bizlere görev ve yetki vereceklerdir. Başarılı olacağımıza inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

Kastamonulular CHP’ye bir el uzatmış, bu elinde havada kalmamasını umuyoruz!

KAS-DER Genel Başkanı aynı zamanda Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Remzi Şen, “Öncelik Mehmet Alver başkanımıza aday adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. Hep konuşulan bir gerçek var. İstanbul’da 1 milyon 500 civarı Kastamonulu vatandaşımız var, bunun yaklaşık 1 Milyon 50 bini seçmen. Genelde bir özeleştiri var. CHP, Kastamonulularla bir araya gelmiyor, Kastamonulular CHP üye olmuyor ve oy vermiyor şeklinde bir takım tespitler var. Bizde bu tespitlere katılıyoruz. Büyük oranda, Kastamonulular CHP’ye oy vermiyor. Ancak; artık Kastamonulular CHP’ye bir el uzatıyor, umuyoruz ki CHP’ye uzanan bu el havada kalmaz. Çünkü bugün 414 Kastamonu STK’sı; KAS-DER ve KASKON ile birlikte hareket ediyor. Kastamonulular milliyetçi, muhafazakâr insanlardır. Ancak Cumhuriyetçi ve demokrat insanlar olarak yapısına sahiptir. Türkiye farklı bir noktaya kaydırılmak isteniyor. Hem ülkemizin yaşadığı ekonomik kriz, sosyal hadiseler ve rejim endeksli gelişmeler; Kastamonulular olarak bizlerin CHP el uzatmasına vesile olmuştur. Bu uzanan elin havada kalmamasını temenni ediyor, Kastamonulu adaylarımızın desteklenmesi meclis üyesi adaylarımızın ve belediye başkan adaylarımızın CHP’de seçilebilecek, etkin ve yetkin görevlerde olmasını arzu ediyoruz.” 

Konuşmaların ardından Mehmet Alver, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylık dosyasını İlçe Başkanı Celal Yalçın'a KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen ile birlikte takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediye Başkan aday adayı Oktay Öcal; "Ataşehir'i sizinle yönetmeye talibim"Önceki Haber

Belediye Başkan aday adayı Oktay Öcal; "...

TÜİK herkesin beklediği veriyi duyurdu: TÜFE’de yüzde 3,28 artışSonraki Haber

TÜİK herkesin beklediği veriyi duyurdu:...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar