Belediye Başkan aday adayı Oktay Öcal; "Ataşehir'i sizinle yönetmeye talibim"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Başkan aday adayı Oktay Öcal; "Ataşehir'i sizinle yönetmeye talibim"
Uzun yıllar Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nde görev yapan Dr. Oktay Öcal CHP Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu İlçe Başkanlığına yaptı. Dr. Öcal; " Ataşehir'in geleceğine ışık ol sloganıyla Ataşehir'i sizinle yönetmeye talibim" dedi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığına gelerek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan üçüncü isim uzun yıllar Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden uzman hekimlik görevini yürüten Dr. Oktay Öcal oldu. 

Dr. Oktay Öcal’ın konuşması öncesinde İlçe Başkanı Celal Yalçın, 31 Mart Yerel seçimlerinde aday adayı olan Dr. Oktay Öcal’a başarılar dileyerek, salonda bulunan partilileri selamlayan bir konuşma gerçekleştirdi.

Aday adaylık açıklamasına; Dr. Oktay Öcal’ın ailesi başta olmak üzere mesai arkadaşları, meclis üyesi aday adayları ve partililer katılım sağladı.

Tüm Ataşehirlilerle yol yürüyeceğim
Hep birlikte binlerce insana dokunmak için bir yolculuğa çıkıyorum. Sizleri de yanımda görmekten mutluluk duyacağım.  İlçemizde bütüncül yaklaşımla, verilen oyun rengine bakılmaksızın; ötekileştirmeden, gruplaştırmadan, ayrıştırmadan, ayrışanları birleştirerek, bir bütün olarak bu yolda sizinle yürümeye talibim.

Ataşehir’i sizinle yönetmeye talibim!
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin içinden geçmekte olduğu olağanüstü süreçler toplumun tüm kesimlerini derinden etkilemektedir.  Bu nedenle diyoruz ki; oluşturulan mevcut iklim ve onu oluşturan bütün etkenleri ortadan kaldırabilmek için, emeğin hak ettiği değeri görebilmesi için, insana insanca dokunabilen yerel politikalar için Ataşehir’i sizinle yönetmeye talibim.   Geleneksel siyaset anlayışından sıyrılarak, tüm Ataşehir halkını kapsayan,  katılımcı, insan odaklı, bilime inanan bir anlayışıyla Ataşehir’i sizinle yönetmeye talibim.

Afet yönetiminden, diğer birçok sosyo kültürel projeyi hayata geçireceğiz
Toplumsal ihtiyaçlara yönelik politikalar üretecek bir mekanizmayı artık hayata geçirmek zorundayız. Öncelikle kurum içinden başlayarak eşitlikçi, liyakati esas alan yatay hiyerarşi mekanizmasını oluşturacağız. Sosyal yardım ve hizmetlerle vatandaşa açılan ilk kapının yerel yönetimler olduğunun bilinciyle çalışacağız. İlçemizdeki tüm vatandaşlarımızı başta sağlık hizmetleri olmak üzere sosyokültürel faaliyetlerle destekleyici politikalar üreteğiz. İlçemiz sınırlarında bulunan yerleşim bölgelerinde vatandaşların hak ve talepleri doğrultusunda insan yaşamını merkeze alan bilhassa Afet Yönetimi gibi önemli konularda bilimsel ve katılımcı anlayışla çözümler üreteceğiz

Ataşehir’de çevreci, örnek belediyecilik projeleri hayata geçireceğiz
Doğanın, yeşilin ve bizimle birlikte yaşam alanını paylaşan tüm canların korunmasını temel alan, çevreci bir belediyeciliği esas alacağız. Hayvan hakları konusunda tüm ilçelere örnek olacak projeler hayata geçireceğiz.


Ataşehir’i Anadolu yakasının yeni yükselen trendi yapmaya, Ataşehir’in geleceğine ışık olmaya talibim!

Oktay Öcal son olarak; “Yenilikçi şehircilik anlayışını Ataşehir’in her mahallesi hissedecek, ilçemizi İstanbul’un gözdesi konumuna getireceğiz.  Ataşehir’i, sanatın kalbinin attığı bir ilçe olarak Anadolu Yakası’nın yeni yükselen trendi yapacağız. Bu hedeflerin gerçekleştirilebilmesi için etkin ve katılımcı bir anlayışla yönettiğimiz tüm süreçlerde istikrarlı, şeffaf ve hesap verebilir bir anlayışla hareket edeceğiz. Sadece seçim dönemlerine indirgenmiş politik menfaat anlayışının yerine; gerçekçi, dayanışmaya dayanan bir yönetimi hep birlikte inşa etmek için Ataşehir’i yönetmeye talibim. Atatürk’ün çizdiği yolda; “Ataşehir’in Geleceğine Işık Ol”  sloganıyla Ataşehir belediye başkan aday adaylığımı huzurunuzda açıklıyorum” dedi.

Dr. Oktay Öcal, aday adaylık sonrasında partililerinin tebriklerini kabul etti. Daha sonra İlçe Başkanı Celal Yalçın'ı makamında ziyaret ederek, resmi başvuru evrakını kendisine teslim etti.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Süleyman Akın Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını AçıkladıÖnceki Haber

Süleyman Akın Ataşehir Belediye Başkan A...

Mehmet Alver'e Kastamonululardan tam destekSonraki Haber

Mehmet Alver'e Kastamonululardan tam des...

Haber Yorumları

  • Hamza Öcal10-12-2023 20:59

    Komşular başaracağız Uzm Dr Oktay Öcal’ı dürüst adil belediye başkanı olarak seçeceğiz

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar