M. Naim Yağcı; " Ağustos ayı Türk Milleti için şanlı zaferlerin ayıdır"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
M. Naim Yağcı; " Ağustos ayı Türk Milleti için şanlı zaferlerin ayıdır"
AK Parti Ataşehir Meclis Gurup Başkan Vekili Av. M. Naim Yağcı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Ataşehir - İBB Meclis Üyesi, Meclis Grup Başkan Vekili Av. Mustafa Naim Yağcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyük Taarruz'un ülkeyi parçalamak ve aziz milleti esaret altına almak isteyen devletlere karşı yapıldığına işaret eden Yağcı, "Büyük kumandan Sultan Alparslan ve kahraman orduları,  Anadolu'nun kapılarını,26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle bu millete yurt olarak açmıştı. Aziz ecdadın kanlarıyla ebedi vatan yaptığı toprakları işgale yeltenen istilacı güçleri, 26 Ağustos 1922'de başlayıp 30 Ağustos 1922'de kesin bir zaferle neticelenen, Büyük Taarruzla mağlup eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Anadoluya el uzatanların akıbetinin ne olacağını unutulmamak üzere, tüm dünyaya göstermiştir." ifadesini kullandı.

Yağcı, tarih sahnesinden silinmek istenen aziz milletin büyük zafer ile dünyaya gücünü gösterdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Aziz milletimiz bir karış vatan toprağının kimseye verilmeyeceğini kanıtlamıştır. Milletimizin ortaya koyduğu bu yüksek ruh ve şuur hiçbir zaman bitmeyecektir. Bugün, bağımsız bir devlet çatısı altında yaşayanlar olarak hepimiz bu zafere ve bu zaferi bize armağan edenlere çok şey borçluyuz. Malazgirt zaferi ve Kurtuluş Mücadelesi kahramanlarını ve bu emanet vatanı canı pahasına koruyan ecdadımızı rahmetle, saygıyla, şükranla yad ediyor, kahraman ecdadın Türkiye Yüzyılını inşa edecek kahraman torunları vatanperver milletimizin 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'nı tebrik ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkan Vekili Kudret Arslan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajıÖnceki Haber

Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkan Vekili...

Abdullah Der; " 30 Ağustos Zaferi yok edilmek istenen bir milletin yeniden doğuşunun en önemli göstergesidir"Sonraki Haber

Abdullah Der; " 30 Ağustos Zaferi yok ed...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar