İBB Amatör Spor Kulüplerine malzeme desteğine devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İBB Amatör Spor Kulüplerine malzeme desteğine devam ediyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul’daki Amatör Spor Kulüplerine her sene olduğu gibi bu senede malzeme desteğini esirgemedi.

Ataşehir Esatpaşa Spor Sahasında düzenlenen törenle Ataşehir Amatör Spor Kulüplerine İBB tarafından gönderilen malzemeler kulüp başkan ve yetkililerine teslim edildi.

“İBB AYIRT EDİLMEKSİZİN YARDIM YAPIYOR”

Malzemeler kulüplere dağıtılmadan önce İBB’ye yaptığı bu yardımlardan dolayı teşekkür eden Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse; “ Bugün burada İBB’nin ayırt edilmeksizin yapmış olduğu yardımların dağıtım töreni var. İstanbul Büyükşehir Başkanımız ve Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’nin büyük katkılarıyla bu tesis yapıldı. Amatör Spor Kulüplerimizin çalışmalarına açıldı. 23 spor kulübümüz idmanlarını ve resmi maçlarını yapmaktadır.  Ben tekrardan Amatör Spor Kulüplerine her daim hizmet eden Büyükşehir Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve Ataşehir Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi ’ye, değerli spor kulüpleri başkan, yönetici ve antrenörlerine çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

“İBB 1100 AMATÖR BRANŞA DESTEK VERİYOR”

Törene katılan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, İstanbul Büyükşehir Belediyemiz tüm İstanbul’da 1100 Amatör Branşı malzeme desteği ile destekliyor diyerek; “ Amatör Spor Kulüpleri hem mahalle kültürünün yaşamasında hem dijitalleşen dünyada çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak sosyalleşme noktasında katkı sunmasına kadar birçok noktada onların hayatlarına destek oluyor ve hayata hazırlıyor. Bu bağlamda emek katan, yürek katan, hayatını bu uğurda harcayan tüm Amatör Spor Kulüp Dernek başkanlarına, antrenörlere ve tüm öğrencilerine öncelikle başarılar diliyorum. Bugün bize bu desteği sunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na, yine spor kulüplerine desteklerini sunan Ataşehir Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi’ye çok teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Her daim amatör spor kulüplerinin, sporun ve bu bağlamda çalışan tüm kurumların her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

Konuşmaların ardından kulüplere malzemeleri teslim edildi.

Malzeme dağıtım törenine; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri, Tuğba Dönmez, Şeref Uzun, Birol Birkan Yıldız, Ataşehir Amatör Spor Kulüp başkan ve yöneticileri katıldı.  

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İçişleri Bakanlığı'ndan Bayram genelgesi!Önceki Haber

İçişleri Bakanlığı'ndan Bayram genelgesi...

Temmuz görüşmelerini tamamlayan Ataşehir Belediye Meclisi tatile girdiSonraki Haber

Temmuz görüşmelerini tamamlayan Ataşehir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar