Bora Yörükoğlu; Ataşehir’de dokunmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bora Yörükoğlu; Ataşehir’de dokunmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacağız
İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve yönetimi Ataşehir yerel basınıyla bir araya geldi. Yörükoğlu; “Ataşehir’de dokunmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacağız” diyerek seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde girdiklerinin sinyalini verdi.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına kısa bir süre önce atanan Bora Yörükoğlu, yerel basınla bir araya gelerek hem yönetim kurulunu tanıttı hem de çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İYİ Parti Ataşehir İlçe binasında gerçekleşen basın toplantısına İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, Kadın Kolları Başkanı Ayfer Boztepe, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Uzun ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

ATAŞEHİR’DE DOKUNMADIK EL, DOKUNMADIK YÜREK BIRAKMAYACAĞIZ

İYİ Parti’nin kuruluşundan beri çeşitli kademelerde görev alan Bora Yörükoğlu Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu. Bir ay önce ilçe başkanlığına atanan Yörükoğlu ilk olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Ataşehir’de ağırlayarak esnaf ziyaretlerinde bulunmuştu. Bugün gerçekleşen basın toplantısında bugün seçim olacakmış gibi çalıştıklarını belirten Yörükoğlu; “Yoğun bir çalışma programı içindeyiz. Eski yönetimde ki arkadaşlarımızla birlikte kapsayıcı bir yönetim oluşturduk. Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak ben ve arkadaşlarım koordineli ve planlı bir şekilde çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Bu toplantıda siz değerli basın mensuplarına hem çalışmalarımızdan, hem de partimizin projelerinden bahsetmek istiyorum. Ataşehir’de dokunmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacağız” diyerek sözlerine söyle devam etti..

İKİ YAKA İSTANBUL PROJESİ

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimine yoğun ve planlı bir şekilde çalışarak başladıklarını belirten Bora Yörükoğlu; “ Hızlı bir şekilde mahalle teşkilatlarımızı yeniden düzenledik. Saha ve mahalle çalışmalarımıza çok önem veriyoruz. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığımızın Başlattığı “ANLAT İSTANBUL” projesiyle esnafımız ve vatandaşımızla buluşmuştuk. Şimdi de projenin ikinci ayağı olan “ İKİ YAKA İSTANBUL” u başlatıyoruz. İstanbul’un 39 ilçesinde eş zamanlı bir çalışma yapacağız. Bu kapsamda Ataşehir’in 17 mahallesinde muhtarından esnafına, gencinden yaşlısına, kadınından çocuğuna herkesin derdini dinleyerek İl Başkanlığımıza ve Genel Merkezimize bu sorunları ileterek, mecliste gündem yaratmak istiyoruz. Amacımız herkese dokunabilmek. Kadınlarımıza ve gençlerimize çok önem veriyoruz” dedi.

İlçe Başkanı Yörükoğlu sözü Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanına vererek kısaca kendilerini tanıtmalarını istedi.

İYİ Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Ayfer Boztepe kısaca kendini tanıtarak, İYİ Parti Ataşehir İlçe kurucularından olduğunu belirten Boztepe; “ Siyasete İYİ Partide başlama sebebim Genel Başkanımızın kadın oluşu beni partiye üye yapmaya kurucu yapmaya yetti. Bu yürekli ve güçlü kadını izledikçe ona hayran kalmamak mümkün değil. Bu süreçte İlçe Başkanımız Bora Yörükoğluyla beraber hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Genel Başkanımız bütün illeri gezdi, bütün kapıları çaldı, şimdi sıra bizde. Bizde mahalle mahalle gezerek tüm kapıları çalarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamını ileteceğiz” dedi.

İYİ Parti Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Uzun’da Marmara Üniversitesi Maliye bölümü mezunu olduğunu, gençlerin sorunlarını aktarmak için burada olduklarını ve iktidarın değişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Basın toplantısı soru cevap ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan İlgezdi, yerel basın mensuplarıyla Ataşehir'i değerlendirdiÖnceki Haber

Başkan İlgezdi, yerel basın mensuplarıyl...

7. Kardeş Kültürlerin Festivali Ataşehir'de coşkuyla başladıSonraki Haber

7. Kardeş Kültürlerin Festivali Ataşehir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar