Başkan İlgezdi Ataşehir’deki spor kulüpleri ile buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan İlgezdi Ataşehir’deki spor kulüpleri ile buluştu
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği ile bir araya geldi. Ataşehir Belediye Binası Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya ilçedeki amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve sporcuları katıldı.

Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, Ataşehir Belediyesi Spor İşleri Müdürü Tarkan Mercul ve Yenisahra Spor Kulübü Başkanı Şeref Uzun ile birlikte kulüp yöneticilerinin ve sporcuların taleplerini dinleyen Başkan İlgezdi, spora ve sporculara verdikleri önemden ötürü Belediye bünyesinde Spor İşleri Müdürlüğü kurduklarını dile getirdi.

Gençlerin madde bağımlılığından uzak durması için spor kulüplerinin çok değerli görevler üstlendiğini vurgulayan Başkan İlgezdi, “İlçemizin değerli spor kulüpleri ve yöneticileri olarak, spor yapmak isteyen gençlerimize sahip çıkıyorsunuz, onları kötü alışkanlıklardan koruyorsunuz. Bu çok kıymetli görev için verdiğiniz emeklerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Spor alanlarının ve tesislerinin çoğaltılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan İlgezdi, antrenman yapacak futbol sahası olmayan kulüplerin yararlanabilmesi için Atatürk Mahallesi’nde 30x50 metre boyutunda yeni bir saha yapılacağını müjdeledi. Libadiye Spor’un kullandığı saha zemininin yenilenmesinin de programa alındığını belirten Başkan İlgezdi, Yenisahra Stadı’nın bakım ve onarım çalışmalarının da İBB tarafından yapılacağı dile getirdi. Küçükbakkalköy’de amatör spor kulüplerinin de yararlanacağı bir spor kompleksi yapılmasını planladıklarını ifade eden Başkan İlgezdi, Ataşehir’de açık ve kapalı yüzme havuzu bulunan tesislerin eksik olduğunu belirterek, imar planlarının onaylanmamasından dolayı bu eksikliğin giderilemediğini kaydetti.

İlçedeki spor kulüplerine maddi destek ve malzeme - ulaşım desteği sağlayan Ataşehir Belediyesi’ni her zaman yanlarında gördüklerini belirten kulüp yöneticileri ve sporcular, Başkan İlgezdi’ye teşekkürlerini sunarak kulüplerinin formalarını hediye ettiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul'da korkutan deprem!Önceki Haber

İstanbul'da korkutan deprem!

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der CHP'den aday adayı olduSonraki Haber

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar