Ataşehir'de İBB destekli 'Bahar Temizliği' yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir'de İBB destekli 'Bahar Temizliği' yapıldı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, İSTAÇ A.Ş. ile Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Ataşehir'in 17 mahallesini kapsayan çok kapsamlı bahar temizliği etkinliği'nde buluştu.

Ataşehir'de gün boyu sürecek olan bahar temizliği çalışması öncesinde; İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Aslan Değirmenci, Başkan Vekili Alper Yeğin, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ayşen Erdinçler, Atık Yönetimi Müdürü Saffet Altındağ ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Semih Kayhan, Hüseyin Hışman, Kalender Özdemir, Ekrem Köse ve Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Ali Çağnış'ın yanısıra İBB Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Atık Yönetimi Personelleri, İBB İSTAÇ A.Ş.,  Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla genel bilgilendirme yapıldı. 

Genel Bilgilendirmelerin ardından İBB Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Atık Yönetimi Personelleri, İBB İstaç İştirak Şirketi Personelleri, Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri görev dağılımı yaparak Ataşehir'de 17 mahalleyi kapsayan bahar temizliğinin startı Yeditepe Üniversitesi önündeki Kayışdağı caddesi'nde başladı.

100 Farklı araç ile 200'ü aşkın personel ile İBB'nin kontrolündeki ana arterler ile Ataşehir Belediyesi'nin bünyesindeki toplam 35 cadde'de eş zamanlı temizlik işlemi gerçekleşti. 17 Mahalle'de 35 farklı noktada bulunan caddeler, kaldırımlar, kaldırım kenarları, otobüs durakları, çöp konteynerleri tazikli ve özel sabunlu sularla yıkandı. Kaldırımlarda oluşan otlarda özel ekiplerce biçilerek İBB Atık Yönetimi Personelleri ve Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlendi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir Vefa Sosyal Destek Ekipleri'den Şehit Annelerine Süpriz Anneler Günü Ziyareti!Önceki Haber

Ataşehir Vefa Sosyal Destek Ekipleri'den...

MEB duyurdu: Liselerde sınavlara yeni düzenlemeSonraki Haber

MEB duyurdu: Liselerde sınavlara yeni dü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar