Ataşehir'de Amatör Spor Kulüpleri Şenlik sonrası kupalarını aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir'de Amatör Spor Kulüpleri Şenlik sonrası kupalarını aldı
Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği tarafından düzenlenen U-11 Şenlik Ligi takımlarına, oynadıkları maçları sonrasında kupaları verildi.

Ataşehir Doğuş Spor Kulübü Emre İncemollaoğlu Tesisleri’nde gerçekleşen kupa törenine; İASKF Başkan Vekili Ali M. Tanrıyaşükür,  Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Behram Kaçar, kulüp yöneticileri, sporcular ve veliler katıldı.

“ETKİNLİĞİMİZE KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Şenliğe ev sahipliği yapan Doğuş Spor Kulübü Başkanı Çetin Kaygusuz yaptığı açılış konuşmasında; “Kulüpler Birliğimizin düzenlediği bu etkinliğimize katılan kulüp başkanlarıma, yöneticilerine, İASKF Başkan Vekili Ali Tanrıyaşükür başkanıma, Maltepe Kulüpler Birliği Başkanı Behram Kaçar’a, velilere ve sporculara teşekkür ederim.  Ayrıca bu şenliğe büyük katkılar sunan Ataşehir Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse Başkanımıza da ayrıca teşekkürlerimi sunarım” dedi.  

“ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ VE ÜLKEMİZİN TEMEL TAŞLARIDIR”

Protokolü ve katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse; “ Yaklaşık 8 yıldan beri Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri olarak U-12 Ligi olmadığı için U-11 Ligi’ne bu sene kupa töreni yapıyoruz. Buradaki amacımız, çocuklarımızın centilmence, yarışmacı ve bir başarı endeksi olmadan kupa kazanmalarını hedeflemek ve hayatlarında da gelecekte de bunu anılarına eklemeleridir.  Belki de bizim için takımlarımız kupalar alıyor, şampiyonluklar kazanıyor ama benim ve arkadaşlarım için en önemlisi burada sizlere yapmış olduğumuz bu kupa töreni ve takdimidir. Çocuklar bizim geleceğimiz ve ülkemizin temel taşlarıdır. Bizler sizler için varız. Sizlerin de bizlerden dolayı eksiklerimiz olabilir. Bu eksiklikleri kulüplerinize, hocalarınıza dile getirirseniz bizde bu eksikliklerimizi gidermek için çalışacağız. Aynı zamanda İASKF Başkanı TFF Başkan Vekili Ali Düşmez başkanımızın ve Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İlgezdi’nin sizlere selamlarını getirdim. Bu turnuvaya, bu Şenlik Ligi’ne katıldığınız için başta başkanlarımızı, yöneticilerimizi, teknik direktörlerimizi, antrenörlerimizi ve en önemli paydaş olan sizleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

“BEN BÜTÜN TAKIMLARIMIZI ŞAMPİYON GİBİ GÖRÜYORUM”

İASKF Başkan Vekili Ali M. Tanrıyaşükür de, Şenlik etkinliğini düzenleyen tüm kulüp başkan ve yöneticileri ile geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımıza teşekkür ediyorum diyerek yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “ Bu ligin puantajı yok ama başta Ataşehir Belediye Başkanımıza,  Başkan yardımcımız Ekrem Köse’ye çok teşekkür ederim.  Böyle bir organizasyona katkı sunmuşlar. Sizleri bir araya getirerek dostluğun perçinlenmesine, arkadaşlık hukukunun kurulmasına bir temel atmışlar. Ve ben bütün takımlarımızı şampiyon gibi görüyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bir gün bizim yerimize konuşacak ve ülkeyi yönetecek. Hepinizi kutluyor başarılar diliyorum.”

Protokol konuşmalarından sonra protokol ve kulüp başkanları tarafından takımların kupaları kaptanlarına verilerek toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.    

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“DÖNÜŞTÜRCEM” SIFIR ATIK PROJESİ toplama gün ve saatleriÖnceki Haber

“DÖNÜŞTÜRCEM” SIFIR ATIK PROJESİ toplama...

Şimdi üniversiteye hazırlık zamanı!Sonraki Haber

Şimdi üniversiteye hazırlık zamanı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar