Şimdi üniversiteye hazırlık zamanı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şimdi üniversiteye hazırlık zamanı!
On binlerce genci üniversite sınavlarına hazırlayan, zorlu sınav maratonunda onlara destek olan Ataşehir Belediyesi’nin yeni dönem kayıtları başlıyor. Gençler Üniversiteye Hazırlık Ders Destek Eğitim Programın ön kayıt işlemlerini online gerçekleştirebilecekler.

2022-2023 eğitim ve öğretim yılında Ataşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri (ATABEM) bünyesinde gerçekleştirilecek Üniversiteye Hazırlık Ders Destek Eğitim Programının online ön kayıt işlemleri 27 Haziran 2022 tarihinde başlıyor. Kontenjanın sınırlı olduğu ücretsiz eğitimlere kaydolabilmek için, Ataşehir sınırları içinde ikamet etme zorunluluğu bulunuyor.

11.  ve 12. sınıf öğrencileri ile mezun gruplarının yararlanacağı üniversite destek programlarına katılmak isteyen öğrenciler, Temel Yeterlilik Testi (TYT) - Alan Yeterlilik Testi (AYT) Ders Destek Eğitim Programı ve 11. Sınıf Üniversiteye Hazırlık Ders Destek Eğitim Programı ön kayıtları için BURAYA TIKLAYARAK online başvuru formuna ulaşabilirler (ATABEM Web Portalı: https://atabem.atasehir.bel.tr).

Asil kayıtları ile ilgili bilgilendirme ise 15 Ağustos’ta yapılacak.  Kayıt hakkı kazanan öğrenciler, Ferhatpaşa Gençlik Merkezi ve Neşet Ertaş Kültürevine davet edilecekler. Öğrencilerimiz ikamet adreslerine göre ilgili Gençlik Merkezlerimize yönlendirilecekler.

Kayıt hakkı kazandığı halde, kaydolmayan öğrencilerin yerine ise yedekler arasından seçim yapılacak.

Kayıt hakkı kazanamayan gençlerimiz ise ATABEM Web Portalı üzerinden eğitim içeriklerine ulaşabilecekler.

Ferhatpaşa Gençlik Merkezi İçin Kayıt Yapabilecek Mahalleler: Atatürk, İnönü, Ferhatpaşa, Kayışdağı, Mevlana, Yenişehir, Mimar Sinan ve Yeni Çamlıca Mahalleleri.

Neşet Ertaş Kültürevi İçin Kayıt Yapabilecek Mahalleler: İçerenköy, Küçükbakkalköy, Barbaros, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Fetih, Esatpaşa,  Örnek ve Yeni Sahra Mahalleleri.

DERSLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

12. ve mezun sınıfların ders başlangıç tarihi, 12 Eylül Pazartesi gününü takip eden hafta olacak.

11. sınıflar ise 19 Eylül Pazartesi ve takip eden günlerden itibaren ders başlangıcı yapacaklar.

Ders programları hakkındaki bilgilendirme ise ileri tarihlerde yayınlanacak.

ATAŞEHİR’DE OTURMAK ZORUNLU


Kontenjanın sınırlı olduğu ücretsiz eğitimlere kaydolabilmek için, Ataşehir sınırları içinde ikamet etme zorunluluğu bulunuyor.

Not: Online kayıt sırasında verdiğiniz adres bilgisinin doğruluğundan lütfen emin olunuz. E-devlet sisteminde kayıtlı olduğunuz ikamet adresi ile kayıt yaptırınız. Asil kayıtlar yapılırken adres bilgileriniz sistem üzerinden kontrol edilecektir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir'de Amatör Spor Kulüpleri Şenlik sonrası kupalarını aldıÖnceki Haber

Ataşehir'de Amatör Spor Kulüpleri Şenlik...

“Ataşehir Kültür Çalıştayı” yapıldıSonraki Haber

“Ataşehir Kültür Çalıştayı” yapıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar