Ataşehir Belediyesi Ayancık halkının yanında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Belediyesi Ayancık halkının yanında
Ataşehir Belediyesi Sinop’un Ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi sebebiyle bölgeye yardım konvoyu gönderdi. Yardım konvoyuna Ataşehir Belediye Meclis üyesi Arif Kuşçu’da eşlik etti.

Sinop’un Ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından harekete geçen Ataşehir Belediyesi, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin talimatıyla, bölgeye 11kişiden oluşan arama kurtarma ekibi ve araçları, 1 kombine, 1 tam donanımlı arama kurtarma, 1 adet kazıcı yükleyici araç,  2 kamyon, su ve gıda kolileri yüklü1 tırla desteğe gitti. 

Ataşehir Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) dan yola çıkan yardım konvoyuna  Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Arif Kuşçu eşlik etti. Ataşehir ‘den Ayancık’a giden ekip afetin yaşandığı bölgede çalışmalara başlayarak, ilçenin eski haline kavuşmasına yardımcı olacak.

Ayancık İlçesinde ki tüm çalışmaları yakından takip eden Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Arif Kuşçu yapmış olduğu açıklamasında; “Ataşehir Belediyemiz tarafından Ayancık’a gönderilen yardımlarımızı Ayancık Belediyesi kriz masasına teslim ettik. Ağır iş makinalarımız ve kamyonlarımız üç gündür yol açma çalışmaları yaparken, Kombine aracımız su basan ev ve iş yerlerinde su boşaltma çalışmalarını yürütüyor. AKOM ekibimiz de afet bölgesinde arama kurtarma çalışmalarını sürdürmektedir. Ayancık ilçemizin yaraları sarılıp, eski haline gelinceye kadar sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz. afet bölgelerine desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Battal İlgezdi’ye, Başkan yardımcılarımıza, Meclis üyelerimize ve tüm emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde ifade etti.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’de Sinop, Bartın, Karabük ve Kastamonu’da yaşanan sel felaketine karşı üzüntüsünü dile getirerek şunları söyledi: “Geçtiğimiz haftalarda orman yangılarımızla büyük üzüntü yaşadık. Şimdi de Karadeniz bölgemizden gelen sel felaketi yüreğimizi yakıyor. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ataşehir Belediyesi olarak bu felaketlerin yaralarını sarmak için üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız.”




 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
1. SENYÖR TENİS TURNUVASI SONA ERDİÖnceki Haber

1. SENYÖR TENİS TURNUVASI SONA ERDİ

Prof. Dr. Naci Görür'den olası Marmara depremi uyarısı!Sonraki Haber

Prof. Dr. Naci Görür'den olası Marmara d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar