Ataşehir Belediye Meclisi tartışmalar gölgesinde tatile girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Belediye Meclisi tartışmalar gölgesinde tatile girdi
Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz ayının 2’inci birleşiminde yine tartışma ve sitemlerin yapıldığı toplantı sonunda tatile girdi.

Ataşehir Belediye Meclisi tatil öncesi son toplantısında 1.Başkan Vekili Kudret Arslan başkanlığında toplanarak gündemdeki raporları görüştü.

Gündem dışı söz alan AK Parti grup sözcüsü Av.M. Naim Yağcı, ulusal medyada da haber olan Barbaros Mahallesinde bir köpeğin saldırısı sonucu yaralanan kadına acil şifalar diledi.  Bu konuyla ilgili Belediye Başkanı Battal İlgezdi ’ye tweet attığını ancak cevap alamadığını ve engellendiğini dile getirerek; Bir partinin grup başkanına bu yapılamaz, doğru bir yaklaşım değildir sitemine, Meclis 1.Başkan Vekili Kudret Arslan cevaben; belki başkan görmemiştir neden cevap vermesin. Basın danışmanıyla bir görüşseydiniz dedi.

M.Naim Yağcı, Barbaros mahallesinde bir köpeğin kadına saldırması sonucu ile ilgili yaptığı konuşmasında, buna benzer şikâyetler alıyoruz. Belediye bu konuda ne yaptı, neler yapmayı düşünüyor sorusu üzerine Veteriner İşleri Müdürlüğünün bağlı olduğu Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Meclis Üyesi Ekrem Köse, köpeğin sahipli olduğu, başıboş dolaşan bir köpek olmadığını ve köpeği Hayvan barınağına aldıklarını söyledi.

Ak Parti grup başkanı M. Naim Yağcı’nın bir itirazı da Gündüz Bakım evleri kontenjanına oldu. Komisyon raporuna olumlu imza atan AK Parti üyeleri mecliste ret oyu verdi. M. Naim Yağcı ve Fatih Kayacı’nın gündemin 3.Maddesinde bulunan Gündüz bakım evleri ile 6.Maddede görüşülen ek ödeneklerle ilgili eleştirileri kısa sürede yine gerginliğe yol açtı. CHP Meclis üyeleri Sevgi Uluğ ve Tuğba Dönmez ’in iddialara cevap vermesinden sonra ortamın daha fazla gerilmemesi adına Meclis 1. Başkan Vekili Kudret Arslan’ın müdahalesiyle yapılan oylamada bu iki madde AK Parti ve MHP Meclis Üyesi Hakan Arıkaya’nın ret oyuna karşılık CHP Meclis üyelerinin olumlu oylarıyla oyçokluğuyla komisyonlardan geldiği şekliyle kabul edildi.

Gündemde bulunan 1-2-4-5-7-8 ve 9’uncu maddeler ise komisyonlardan geldiği şekliyle oybirliği ile kabul edildi.

Gündemde görüşülecek başka madde kalmadığından Meclis 1.Başkan Vekili Kudret Arslan, 04.09.2023 Pazartesi günü saat 15.00 da toplanmak üzere tüm meclis üyelerine iyi tatiller diledi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Resmi Gazete'de yayımlandı, hepsi artırıldı!Önceki Haber

Resmi Gazete'de yayımlandı, hepsi artırı...

Kızılay'ın ilk kadın başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz olduSonraki Haber

Kızılay'ın ilk kadın başkanı Prof. Dr. F...

Haber Yorumları

  • Demir Demir07-07-2023 15:42

    Ego tatmini için koltukları işgal eden bir SÜRÜ insan.Yazik Türkiyeme. Ben partisiz belediye başkanı ve yöneticileri istiyorum.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar