AK Parti'nin aday adayı İsmail Levent; Ataşehir'in sorunlarını 1,5 yılda çözeceğim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti'nin aday adayı İsmail Levent; Ataşehir'in sorunlarını 1,5 yılda çözeceğim
Ataşehir Belediyesi'nde 2014 - 2019 Yılları arasında Belediye Meclis üyeliği görevlerini yürüten İş İnsanı - Siyasetçi İsmail Levent, AK Parti'den Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığına süpriz başvuru yaparak, "Ataşehir Belediyesi'ni 31 Mart 2024 tarihinde en az %15 farkla kazanacağız!" dedi.

Ataşehir Belediyesi'nde 2014 - 2019 Yılları arasında Belediye Meclis üyeliği görevlerini yürüten İş İnsanı - Siyasetçi İsmail Levent, AK Parti'den Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığına süpriz başvuru yaparak, "Ataşehir Belediyesi'ni 31 Mart 2024 tarihinde en az %15 farkla kazanacağız!" dedi.

İsmail Levent'in aday adaylığı başvurusu sırasında ailesi başta olmak üzere, AK Parti Ataşehir İBB - Ataşehir Meclis üyesi aynı zamanda Belediye Başkan Aday Adayı Haluk Sadıkoğlu, Yeni Çamlıca Mahallesi Derneği Yönetimi, Anadolu Yakası Pazarcılar Odası Başkanı Memet Emin Yarar'ın yanısıra Levent'in destek veren dostları ile partilileri, geçmiş dönem meclis üyesi arkadaşları yalnız bırakmadı.

Belediye Başkanlığına talip 12 Aday adayımız var

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci, "Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvuruları dün itibariyle tamamlandı. En son başvuruyu İsmail Levent yaptı. Kendisine aday adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. Ataşehirliler belediyecilik noktasında hizmet sıkıntısı yaşıyorlar. İstanbul'un metropol şehirleri arasında başta olması gereken ilçe ciddi sorunları ile karşı karşıya. Can güvenliği sorunu olan mahallelerimiz var. Bahanelerle geçiştirilen süreçler var. Ataşehir ile diğer ilçeleri karşılaştırdığımızda, AK Belediyecilik farkı ciddi anlamda ortaya çıkıyor. Artık kendi seçmenleri dahil tepki gösteriyor. 12 Belediye başkan aday adayımız var. Ataşehir'in AK Belediyecilik ile tanışması demektir. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerin tamamlanmasını istiyoruz. 20 güne belediye başkan adayımız belli olmuş olur. 14 - 28 Mayıs seçimlerindeki gayretimizle, aynı heyecanla 31 Mart 2024 yerel seçimlerine gidiyoruz. Seçimleri kazanarak, Ataşehir Belediyesi'ni AK Belediyecilik ile tanıştıracağız." ifadelerini kullandı.

Ataşehir ile aynı dönemde kurulan ilçe belediyelerinin hizmet ve yaşam kaliteleri bizden çok üstte
AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Levent, "Ataşehir ilçesi, insanların yüzünün gülmediği ve mağdur edildiği bir şehir. Sancaktepe, Çekmeköy gibi bizimle aynı dönemde kurulan ilçelerin hizmet ve yaşam kaliteleri bizden çok çok üstte. bizim burada insanımızın canı ve malı tehlikedir. Bizim 15 yıldır imar ve mülkiyet sorunumuzu çözemediler. Mahallelerimizin imarlarını bir türlü çözemeyip, insanları 1990 öncesi plansız, ruhsatsız ve projesiz evlerinin dönüşümüne katkı sağlayamadılar. Diyoruz ki, Ataşehir'de kentsel dönüşümü olan, insanların yüzü gülen ve mutlu olan bir şehir için aday oldum." dedi.

Ataşehir'in sorunlarını AK Belediyecilik ile 1,5 yılda çözüleceğinin sözünü veriyorum
12 Aday adayı kardeşimden hangisinden aday gösterilirse gösterilsin, AK Belediyeciliğe geçince Ataşehirlilerin sorunlarının 1,5 yıl içerisinde tamamının çözüleceğine söz veriyorum. İsmail Levent olarak, özgüvenimle aday olduğumda CHP'li Ataşehir Belediyesi'ne en az 15 puan fark atarak seçimleri kazanacağız. Spor Kulübü Başkanlığı, Mahalle Muhtarlığı ve Meclis Üyeliği yapan birisi olarak, sorunlarını yakınen bilen ve çözmek için kafa yoran birisiyim. Bunun en net örneği ise; Ataşehir Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptığım dönemde Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, belediyeye uğramadığı dönemde kendisine mecliste kırmızı kart göstererek, İlgezdi'yi diskalifiye durumuna getirmiş ve o dönemde oldu da görevden aldık.

Belediyeyi kazanarak Ataşehir'i hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız
Bir belediye yolsuzluklarla anılmamalı, bir belediyenin anılması, bizlerin meclis üyesi olarak başka yerlere gittiğinde utanmasına sebep oluyordu. Her dönemde yazılı ve görsel basında Ataşehir Belediyesi çok iyi anılmıyor. Ataşehir'de Ataşehirli'nin hak ettiği hizmeti hep birlikte vereceğiz. 31 Mart 2024'te belediyeyi alarak, bu insanlara ve hatta Battal İlgezdi'ye de iyilik ederek onuda bu vebalden kurtarmış olacağız" diyorum.

 

Ailesinden Levent'e tam destek
İsmail Levent konuşmasının ardından, resmi başvuru evrakını AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci'ye resmi başvuru evrakını takdim etti. İlçe Başkanı Burak Çifci, Levent'e başarılar dileyerek, aday olsa da olmasada geleneksel hale getirdiği aileden çalışma izni istedi. Ailesi de, her zaman partisi için Levent'in her zaman göreve hazır olduğunu belirtti. 

Davanın sorumluluğu ile Ataşehir'i alıp ona hediye etmek istiyoruz
Levent ise, "Bu davanın içerisinde bizim sorumluluğumuz var. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sayesinde bugün kızlarımız baş örtüsü sorunu çözerek okumalarını sağladı. Onu her zaman en iyi şekilde temsil etmek borcumuzdur. Ataşehir'i de alıp, ona hediye etmek istiyoruz" dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın; Tüm örgütümüzle seçime hazırızÖnceki Haber

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın;...

10 yılda 3bin kadın katledildi. Kadın cinayetlerine dur de!Sonraki Haber

10 yılda 3bin kadın katledildi. Kadın ci...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar