CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın; Tüm örgütümüzle seçime hazırız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın; Tüm örgütümüzle seçime hazırız
CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, partisinin 6.Olağan İlçe kongresi sonrasında yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlemiş olduğu kahvaltılı program ile basın mensuplarıyla buluştu.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, partisinin 6.Olağan İlçe kongresi sonrasında yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlemiş olduğu kahvaltılı program ile basın mensuplarıyla buluştu.



Gerçekleşen etkinliğe; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, Gençlik Kolları Başkanı Erdi Açıkgül ile Ataşehir Belediyesi Encümen -Meclis Üyesi Bekir Bozkızıl ile yerel basın mensupları katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutluyorum, Olumsuz koşullarının biran önce iyileştirilmesini diliyorum
CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, "Bugün 24 Kasım öğretmenler günü. Ataşehir, İstanbul ve Türkiye'de bulunan emektar, vefakar, cefakar tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Türkiye'de öğretmen olmak çok zor. Atanamayan, ek ders ücretlerine zam alamayan,  ataması çıktığı şehirlerde yaşam koşullarında zorluk çeken milyonlara yakın öğretmen kardeşlerimiz var. bunların şartlarının bir an önce şartlarının iyileştirilmesi elzem gözüküyor.  Ben bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum." ifadelerini kutluyorum." dedi.



Hizmetlerimizi Ataşehir ve İBB'de arttırarak sürdüreceğiz
Yaklaşık bir 5 ay sonra ilçemiz Ataşehir başta olmak üzere tüm Türkiye'yi yerel seçim bekliyor. Bizde siyasal partiler olarak bunların hazırlıklarını sıklaştırmış durumdayız. Ataşehir'de 3 dönemdir Ataşehir Belediyesi'ni, İstanbul'da ise 2019'dan beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni CHP ve beraberindeki ittifakındaki olduğu partiler yönetiyor. Bizler bu hizmetlerimizi arttırarak devam ettirmeye devam edeceğiz. Hem sandık çalışmalarımızı, hem belediye meclis üyeliği ve belediye başkan adaylarımızı belirleme de birçok alanda çalışmalarımızı hızlandırmış durumdayız. Ataşehir ilçesi olarak kurulduğu günden bugüne kurucu Belediye Başkanımız Battal İlgezdi ile beraber birçok önemli hizmet devam etmekteyiz. Bu yapmış olduğumuz hizmetler partimizin her seçimde oy oranlarına da net bir şekilde yansıyor. Hem Ataşehir'de hemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde hizmetlerimizi arttırarak devam ettireceğiz. 

Ataşehir'de kalıcı hizmetlerimiz devam ediyor
Yakın zamanda Ataşehir'e kazandıracağımız çok önemli hizmetlerimiz olacak. Bunların başında İçerenköy Mahallesi'ne İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi, Atatürk Mahallemizde büyük tıp merkezi gibi birçok projeyi hayata geçirerek Ataşehir'e hizmetlerimize devam edeceğiz. 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi noktasında; Dudullu - Bostancı Metrosu 2019'da henüz %20 seviyesinde iken tamamlanarak halkımızın hizmetine sunuldu. Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro hattı bugün seviyesi %80 civarına geldi. İçerenköy Mahallemize kapalı yüzme havuzu gibi diğer yatırımlar önümüzdeki süreçte Ataşehirlilerin hizmetine sunulacak.Bizler; Mahalle Temsilcilerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, İlçe Yönetim Kurulumuz ile hizmetlerimizi en iyi şekilde anlatmaya çalışacağız.

Bu dönem meclis üyeliği başvuruların ciddi artış var!
Partimizin belediye meclis üyeliği aday adaylığı için çok yoğun bir talep var. Bu süreç hem belediye meclis üyeliği adaylığı hemde belediye başkanlığı için henüz yeni başladı. Şuana kadar resmi belediye başkan aday adayı başvurusu olmadı. 100'e yakın arkadaşımız başvuru formu alarak, başvurularını resmileştirme için süreçlerini tamamlamaya başladılar. Bu dönem, partimize meclis üyeliği için yoğun bir talep olduğunu söyleyebilirim. 28 Kasım'a kadar bu süreç tamamlanmış olacaktır. 

Belediye başkanımız Battal İlgezdi'yi takdirle izliyoruz, çalışmalarını destekliyor ve yanındayız!
CHP, Ataşehir'de iktidar olan bir partidir. Taleplerin bu yönde özellikle arttığını belirtmek isterim. Belediye başkanımız Battal İlgezdi'nin çalışmalarını takdirle izliyoruz. Onun bu çalışmalarını destekliyoruz ve her zaman yanındayız. Belediye başkan aday adayı olacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz. 

Belediye Başkanımız Battal İlgezdi adaylık noktasında kendisi karar verecektir!
Belediye başkanımız Battal İlgezdi, yeniden adaylığı noktasında kendisi karar verecek ve adaylık açıklamasını kendisi netleştirecektir. Bildiğiniz üzere 2009'da Ataşehir'de çok zor bir seçim süreci yaşanmıştı. 2014 - 2019 seçimlerinde oylarımızı arttırdık. Son milletvekilliği seçiminde %36, Cumhurbaşkanlığında ise %50 üzerinde bir oy aldık. Bu başarıyı belediye başkanımız Battal İlgezdi'nin kurmuş olduğu ittifaklar ve partimizin yapmış olduğu ittifak anlaşmalarının yanısıra çalışmalarımızla elde ettik. Ataşehir modern, çağdaş, projeleriyle anılan bir kent haline geldi. Ataşehir hastanelerin, üniversitelerin, okulların tercih merkezi olduğu, sosyal yaşam alanlarıyla gelişen bir kent oldu. Hizmetlerimiz bu yönde artarak devam edecek. Partimizde kadınlara, gençlere daha geniş yer verilmesini önemsiyoruz. Meclis üyeliği ve belediye başkan adaylarımızın ön seçimle belirlenmesi gerektiğini önemseyen ilçe örgütlerinden birisiyiz. Hem tüzük, ön seçim ve aday belirleme noktasında genel merkezimizin alacağı tüm kararlara saygı duyacağız. 

İl Başkanımız Özgür Çelik ve Genel Başkanımız Özgür Özel ile yönetim kadrolarımıza başarılar diliyorum
Yakın zamanda hem il hemde genel merkez kongre süreçlerimizi tamamladık. İl Başkanımız seçilen Özgür Çelik ve Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile beraber Parti Meclisi ve Merkez Yürütme Kurulu kadrolarımızı tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum. Bize 13 yıl genel başkanlık yapan, Ankara'dan İstanbul'a adalet yürüyüşü başlatan, İstanbul ve diğer büyükşehirlerimizin kazanılmasında çok etkin roller oynayan siyasi miras olarak dürüstlüğü bırakan Kemal Kılıçdaroğlu'na emeklerinden ötürüde teşekkür ediyorum. CHP Kongreleri, demokrasi açısından tüm Türkiye'ye örnek olmuştur. Kongrede genel başkanın dahil değişebileceğini göstermiştir. CHP, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu iki mirasından birisidir. Birisi Cumhuriyet, diğeri ise CHP'dir. CHP, Yönetimleri askeri birlik gibidir. CHP Yönetim kadroları, hem Ataşehir hemde İBB başta olmak üzere daha önceden kazanamadığımız belediyeleri kazanarak çalışmalarına devam edecektir. Bu konuda kadrolarımıza ve ekiplerimize inanıyoruz. Yerel seçim çalışmalarımıza bugünden itibaren başladık. Tüm adaylarımızı başvurucak, tüm adaylarımıza başarılar diliyorum.  Biz  sahada çalışmaya hazırız. 

Seçimlerde duygusal kırılma olmuştur, bizler iktidar olmak için çalışacağız
CHP, demokrasi kültürünün hala yaşadığı bir parti olarak çok büyük bir önem taşıyor. Adaylık başvurusu yapan ancak aday olamayan, topluma yansıyan algılarla zaman zaman insanlarda belirli duygusal kırılmalara yol olabiliyor. 14 -28 Mayıs seçimlerinde halkın mevcut iktidarın değişmesine yönelik çok ciddi bir beklentisi vardı. Ancak seçimin kazanılamamasından dolayı hem CHP Kadroları, hem bunun gibi konularda, halkın bir bölümünden tepkiler aldık. Halkın bir değişim talebi vardı. Bu değişim talepleri yapılan kongrelerle karşılanmış oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun itibarsız gitmemesi noktasında bir duruş vardı. Bu bağlamda zaman zaman Ataşehir ve birçok noktada savunuculuğunu yaparak konuşmalarını yaptık. CHP bir askeri birlik gibidir, bir mirası taşır. Önceki dönem genel başkan ve kadrolarına sahip çıkıp, geleceğe aktarılması noktasında mirasa sahip çıkmak büyük bir önem arz ediyor. O nedenle Özgür Özel, yeni genel başkanımız olmuştur.  Yeni genel başkanımızın  etrafında çeperlenip, iktidarın yolunu hazırlayacağız.  Ataşehir'de ve diğer ilçelerde yeniden iktidar olmak tüm gücümüzle çalışacağız. 

Belediye başkanımızı yeniden aday olması noktasında baskılar var! Başkanımızı destekliyoruz
Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi'ye bu süreçte; birçok sivil toplum kuruluşu, kanaat önderi ziyarette bulunarak yeniden adaylığı noktasında telkinde bulunuyor. Bizlerde burada belediye başkanımızın buradaki karşılığını yakından biliyor, yeniden aday olması noktasında ilçemiz, kadın ve gençlik kollarımız başta olmak üzere halkımızın yoğun bir talebi olduğunu görüyoruz. Bu süreçte belediye başkan adaylarımız başvurularını yaparlar, bizlerde genel merkeze iletiriz. Ama burada, belediye başkanımızın çalışmaları, vizyonu, hedefleri ve çalışmalarını biliyor ve onu destekliyoruz.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine tüm kadrolarımızla hazırız!
Tüzük konusunda Türkiye'nin 81 ili, ilçeleri genel merkeze yapılan uygulama üzerinden tüzük önerilerini sundu. Bizde bu anlamda çalışmamızı yaparak, önerilerimizi ilettik. Daha önceki genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatleri vardı. Kadın ve gençliğe yönelik %50 kotası, ön seçim olması, milletvekilliğinde 3 dönem kuralı gibi söylemlerinin taraftarı idik. Yönetim kadroları değişebilir, önemli olan atamızın mirasına sahip çıkmaktır. Ataşehir'i çağdaş, modern, laik anlayışının devam etmesi noktasında, İBB'nin kültür ve hizmetlerin devam etmesi için seçim çalışmalarına hız vermiş durumdayız. Sahada binlere varan çalışma arkadaşlarımız hazırdır. Sandıklarımıza yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ataşehir ve İBB dışındaki diğer yerlerde seçimleri kazanarak, hizmetlerimizi devam ettireceğiz. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti Adayı Ali Coşkun, Öğretmeni Mukadder Açaz'ı Ziyaret Etti!Önceki Haber

İYİ Parti Adayı Ali Coşkun, Öğretmeni Mu...

AK Parti'nin aday adayı İsmail Levent; Ataşehir'in sorunlarını 1,5 yılda çözeceğimSonraki Haber

AK Parti'nin aday adayı İsmail Levent; A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar