AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak ÇİFCİ, 'Kurban Bayramı Yüzleri Güldürmek, Umut ve Mutluluğa Vesile Olmaktır'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak ÇİFCİ, 'Kurban Bayramı Yüzleri Güldürmek, Umut ve Mutluluğa Vesile Olmaktır'
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak ÇİFCİ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak ÇİFCİ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

"Bayramlar milletimize has güzelliklerin ve bizi biz yapan değerlerimizin zirveye ulaşarak aramızdaki sevgi ve muhabbeti kuvvetlendirmesi bakımından eşsiz fırsatlardır. Yaklaşmak anlamına gelen kurban ibadeti, toplumsal hayatımızda da insanları birbirine yakınlaştıran, değerlerimizin yeniden hatırlanmasına vesile olan özel bir anlama sahiptir. Kurban Bayramı ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek, kimsesizlerin mutluluğuna vesile olmak, yakınlarından uzakta olanların bayram sevincini paylaşmak, aile büyüklerimizle bir araya gelerek onlarla hasret gidermek demektir.

Kurban, Yüce Rabbimizin bizlere vermiş olduğu nimetlere şükrün; paylaşmanın, yardımlaşmanın, cömertliğin ifadesidir. Kurban Bayramı, bizlere millet olma şuuruna ermenin, millî ve manevi değerlerimize sahip çıkarak hoşgörü ve sevgiyi hayatımıza hâkim kılmanın önemini hatırlatır. Bu mana ve önemi çok iyi kavramış olan milletimiz, köklü kültürü ve manevi değerlerine bağlılığıyla bugüne kadar olduğu gibi el ele, huzur, güven ve birlik beraberlik içinde daha nice bayramlara ulaşacaktır.

Kurban Bayramı’nı geçirmek için memleketlerine giden vatandaşların trafik kurallarına uymasını isteyen ÇİFCİ, şunları kaydetti:

"İnancımızın ve kadim medeniyetimizin rehberliğinde bayramımızı ruhuna uygun şekilde idrak edebilmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Kurban Bayramı’nı geçirmek üzere yollarda olan tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını özellikle rica ediyor, yollarının açık olmasını diliyorum. Bizler huzur içinde bir bayram geçirelim diye ailesini ve tüm sevdiklerini geride bırakarak canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. İdrak etmeye hazırlandığımız Kurban Bayramı’nın ülkemiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm hemşehrilerimizin ve milletimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Bora Yörükoğlu: 'Bayramlar huzur ve çoşku kaynağıdır'Önceki Haber

Başkan Bora Yörükoğlu: 'Bayramlar huzur...

Ataşehir’in parklarında sıcak yaz akşamlarında sinema ve tiyatro keyfiSonraki Haber

Ataşehir’in parklarında sıcak yaz akşaml...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar