ADD Ataşehir Şubesinden muhteşem Bahar Şenliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ADD Ataşehir Şubesinden muhteşem Bahar Şenliği
Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Şubesi’nin düzenlemiş olduğu 4.Bahar Şenliği yoğun ilgi gördü.

Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Şubesi’nin, Ataşehir Amfili Parkta düzenlemiş olduğu 4.Bahar Şenliği yoğun katılımla gerçekleşti.13-14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Bahar Şenliği birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı.

ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt Bahar Şenliğini ziyaret etti

ADD Ataşehir Şubesi’nin düzenlediği 4.Bahar Şenliğini ziyaret eden ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, ADD Ataşehir Şube Başkanı Zamani Oğuz Şahin’e düzenlemiş oldukları etkinlikten dolayı teşekkür ederek; “ Bu tür etkinlikler hem dernek üyelerimizin katılımı, hem de diğer etkinlikler için kaynak sağlanması açısından önemli etkinlikler. Görebildiğim kadarıyla yoğun bir ilgi var. Bu da bizleri memnun ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Hüsnü Bozkurt şenliğe katılım sağlayan standları tek tek gezerek iyi satışlar diledi. ASİDAD Derneğinin standında gözleme açan kadınlarla ve Dernek Başkanı Sevgi Uluğ ile sohbet eden Başkan Bozkurt gözleme standında gözleme çevirdi.

ADD Ataşehir Şubesi 4. Bahar Şenliği’nde birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı

3 gün süren Bahar Şenliği süresince Ataşehirliler düzenlenen etkinliklerde çocuklarıyla birlikte doyasıya eğlendiler. Çocuklar jimnastik gösterileri, çocuk tiyatrosu, robotik kodlama ve palyanço eşliğinde eğlenirken, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği konserleriyle  Ataşehirliler halaylar çekerek gönüllerince eğlendiler.

Şenliğe ADD Yönetimi, siyasi parti temsilcileri ve STK’lar katılım sağladı

ADD Ataşehir Şubesinin düzenlemiş olduğu Bahar Şenliğini,  ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, Genel Başkan Başdanışmanı Emekli Amiral Türker Ertürk, Genel Sayman Basri Gürsoy, ADD Şube Başkanları, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve yönetimi, Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkan Vekili Kudret Arslan, CHP Kadın Kolaarı Başkanı Seval Düzenli ve yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Mert Kar ve yönetimi, DEVA Partisi İlçe Teşkilatı, ASİDAD Dernek Başkanı Sevgi Uluğ ve Yönetim Kurulu, Ataşehir Bayburtlular Derneği Başkanı Ali Uğurlu ve Yönetim Kurulu, Ataşehir Kastamonular Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Yeşim Karul ve Yönetim Kurulu, Farkındalık Yaratma Projesi Yöneticisi Nevin Şengel, İçerenköy Mahallesi Muhtarı Sırma Doğru ziyaret ettiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“HA HAA: Bir Puki Müzikali” perdelerini açıyor!Önceki Haber

“HA HAA: Bir Puki Müzikali” perdelerini...

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü 2022 yılının 3’üncü toplantısını yaptıSonraki Haber

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü 2022 yılının...

Haber Yorumları

  • Keriman Çeker17-05-2022 15:16

    Katildı. Ve alışveriş yaptimKaliteli bir organizasyondu tebrikler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar