TÜFAD İstanbul Şubesine Ataşehir ev sahipliği yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜFAD İstanbul Şubesine Ataşehir ev sahipliği yaptı
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi tarafından gerçekleşen seçim sonrasında Ataşehir Antrenörleri ile Ataşehir ev sahipliğinde istişare toplantısı düzenlendi.

Ataşehir Taç Spor Tesislerinde gerçekleşen toplantıya; Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Doç. Dr. Mehmet Yorulmazlar ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili aynı zamanda Genel Sekreter Asım Özdemir, Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse ve Yönetim Kurulu üyeleri,  İstanbul İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Bekir Göktaş ve Ataşehir’de kulüplerde görev yapan antrenörler katıldı.

“BU ANLAMLI ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN ONUR VE GURUR DUYUYORUZ”

Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse; “TÜFAD İstanbul Şubesi’nce düzenlenen bu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Ataşehir’de ciddi antrenör kitlemiz var, birbirlerine bağlı ve kulüplerle uyumlu çalışıyorlar. Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği olarak sizlerin her zaman yanındayız” İfadelerini kullandı.

“SİZLERİN DAHA İYİ KOŞULLARDA EĞİTİMLER VERMENİZİ İSTİYORUM”

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Asım Özdemir; “Bizi buraya davetinden dolayı Ataşehir İlçesine ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse’ye teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Ali Düşmez ve Genel Başkan Vekilimiz M.Ali Tanrıyaşükür’ün sizlere selamlarını iletiyorum. Antrenörlük son derece önemlidir. Aile kültürünü, örf ve adetlerimizi yansıtıyorsunuz. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerin daha iyi yerlerde ve koşullarda olmanızı istiyor ve önemsiyorum. Daha iyi yerlerde eğitimler vermenizi istiyorum. Pandemi sürecini el birliği ile atlatacağız. Gerekli notlarımızı alarak sorunlarınızı ilgili yerlere ileteceğiz” dedi.

“YOLUMUZA DAHA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDECEĞİZ”

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Doç. Dr. Mehmet Yorulmazlar ise; “Seçimlerden önce bazı sözler vermiştik. Seçildikten sonra belirli noktalara gitmeyeceğiz, seçimden sonra dolaşacağız ve sizlerle beraber olacağız dedik.  Normalde ilk toplantıyı Ataşehir’de yapmamız gerekiyordu ancak Sarıyer’de yaptık. Pandemi ve sezon maçlarının başlaması nedeniyle, yılsonu değerlendirme toplantımızı burada yapalım istedik. Yolumuza daha güçlü ve emin adımlarla devam edelim diyoruz. Seçim sonrasında seminer yoğunluğumuz oldu. Seçimden önce 8-9 seminer yapmıştık. Kredileri tamamlayalım istemiştik. Seçim sonrasında 3-4 tane seminer yaptık. Seminerlerimizi firesiz gerçekleştirdik.  TFF Eğitimlerini biz veriyoruz. Ocak ayından itibaren 2023 seminerlerine başlıyoruz. Eğitimden mahrum kalmış kişiler varsa kredili sistemle eğitimlerini tamamlayabiliyorlar. 15 Krediyi tamamlamak için hepimiz bu seminerlere katılmamız gerekiyor. Bu seminerleri ücretsiz yapmak istiyorduk ancak içinde bulunduğumuz koşullar nedeniyle 300 TL’lik seminerleri diğer illerdeki hakları gözeterek, model olarak 100 TL gibi bir rakama gerçekleştiriyoruz.  Pandeminin kriz safhasını bu şekilde atlatmış olduk. Bundan sonrada aday antrenör kurslarımızı başlattık. Avrupa ve Anadolu yakasında bu kurslarımızı gerçekleştiriyoruz. Aralık, Ocak, Şubat aylarında Avrupa ve Anadolu yakasında kurslarımızı sürdüreceğiz. UEFA Kursları da artık ayda 3 defa yapılabiliyor. TFF’ ye bu kurslarla ilgili önerimizi de bulunduk. Ekrem Köse başkan nezdinde hepinize katılımızdan dolayı teşekkür ediyorum” diyerek antrenörlerden gelen talepleri dinledi.

“USTA ANTRENÖRLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ”

Konuşmaların ardından Ataşehir’de uzun yıllar antrenörlük görevini başarıyla gerçekleştiren ve alanında en az 30-35 yıllık deneyimli olan antrenörler Ali Fuat Özkaya ve Erol Bulur’a Türk Futboluna sağlamış oldukları katkılar ve vermiş oldukları eğitimler adına Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Doç. Dr. Mehmet Yorulmazlar tarafından plaket verildi.

Plaketlerin verilmesinin ardından antrenörlerin sözlü soruları, genel şikâyetleri not alındı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gelecek Partisi olarak Ataşehir’e hizmet etmek istiyoruzÖnceki Haber

Gelecek Partisi olarak Ataşehir’e hizmet...

Ataşehir Ders Kafe Projesinin kapanışı törenle gerçekleştiSonraki Haber

Ataşehir Ders Kafe Projesinin kapanışı t...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar