Temizlik İşleri Müdürlüğü vatandaş odaklı programıyla sahada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Temizlik İşleri Müdürlüğü vatandaş odaklı programıyla sahada
Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ataşehir ’in 17 Mahallesinde vatandaş odaklı bir program çerçevesinde mahallelerdeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek istekleri doğrultusunda yerinde bir çalışma programıyla iş başında.

Temizlik İşlerinden sorumlu Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Ali Çagnis ile birlikte mahalle muhtarı ve mahallelerden sorumlu meclis üyelerini de katıldığı mahalle esnafı ve vatandaşlarını ziyaretlerinde, mahallinde yürüttükleri çalışmalarla eksik ve sorunları yerinde görerek, çözüm noktasında vatandaşın memnuniyetini sağlayacak çalışmalara imza atıyorlar.

Çalışmalarını yerinde takip ettiğimiz Mustafa kemal Mahallesinde; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez başkanlığında, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Ali Çağnis, CHP Belediye Meclis Üyesi İsmail Tan ile Âşık Veysel Mahallesi Muhtarı Hasgül Bakır;   Mustafa Kemal Mahallesi esnaf ve mahalle sakinleriyle sıcak sohbet ortamında arz ve talepleri doğrultusunda gün boyu çalışmalarını sürdürerek Başkan Battal İlgezdi’nin selamlarını ilettiler.

Mustafa Kemal mahalle Muhtarı Ali Rıza Saraçoğlu rahatsızlık mazeretinden dolayı katılmadığı programda temizlik işçileri, konteyner tamir bakım, yenileme, kaldırım küreme, süpürme ve yıkama çalışması yaparak esnaf ile mahalle sakinlerinin taleplerini mahallinde değerlendirdiler.

“VATANDAŞLARIN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTÜYORUZ”

Çalışma programıyla ilgili gazetemize açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Orhan Çerkez; “ Sonbaharın gelmesiyle birlikte dökülen yaprakların temizlenmesi, yağmur sularının meydana getirdiği kirliliği temizlemek amacıyla toplu bir çalışma yapıyoruz. Bunun yanı sıra esnaf ve vatandaşlarımızın belediye ile ilgili istek ve arzularını dinleyerek talepleri doğrultusunda hizmetlerimize devam ediyoruz. Bizimde görmediğimiz veya atlattığımız konular varsa esnaf ve vatandaş ile sohbet ederek onlardan bilgi alarak daha fazla nasıl faydalı oluruz, temiz bir Ataşehir için neler yapabiliriz diye yerinde incelemeler yaparak, fikir alışverişinde bulunarak,  iyisini yapma değerlendirmesini yaparak vatandaşların istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı yürütmeye çalışıyoruz” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZDA VATANDAŞTAN OLUMLU TEPKİ ALIYORUZ”

Bu çalışmaları yürütürken esnaf ve vatandaştan nasıl bir tepki alıyorsunuz? Sorusuna yanıt veren Çerkez; “ Şu ana kadar gezdiğimiz tüm mahallelerden olumlu tepki aldık. Karşılıklı diyaloglardan oldukça memnun ayrılıyoruz. Vatandaşa odaklı çalıştığımız için onlardan aldığımız bilgiler doğrultusunda ihtiyaçlarını yerinde giderme gayreti içindeyiz. Kısacası vatandaşı memnun etmek için elimizden geleni yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Ayrıca özellikle Cuma Namazı öncesi her hafta Cami Cemaati’nin namaz kıldığı alanları temizliyor ve dezenfekte ediyoruz” diye konuştu.  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir Belediyesi sanatı evlerinize getiriyorÖnceki Haber

Ataşehir Belediyesi sanatı evlerinize ge...

Lions Özel Eğitim Meslek Okulu Öğrencilerinden TUBİTAK Bilim FuarıSonraki Haber

Lions Özel Eğitim Meslek Okulu Öğrencile...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar