Şenkaya ve Köy Dernekleri Federasyonu Şenyurt Topal ile devam dedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şenkaya ve Köy Dernekleri Federasyonu Şenyurt Topal ile devam dedi
Erzurum İli Şenkaya ve Köy Dernekleri Federasyonu gerçekleştirdiği 3. Olağan Genel Kurulunda kurucu ve mevcut başkan Şenyurt Topal’la devam kararı aldı.

Pandemi tedbirlerinin uygulandığı ve Erdal Eren Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurul toplantısına, Şenkaya Belediye Başkanı Bedir Yavuz, CHP Ataşehir Belediye Meclis üyesi Selami İğrek, Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı Zuhal Çakır, CHP Ataşehir eski ilçe yönetiminden Süreyya Akar, CHP Kadıköy Meclis Üyesi İrfan Gümrah, Federasyon Başkan ve yöneticileriyle üyeler katıldı.

Oybirliği ile divanın seçilmesinden sonra başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitler için saygı duruşunda duruldu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla gündem maddelerine geçildi.

“BİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN BİR DESENİYİZ, MOTİFİYİZ, MİHENK TAŞIYIZ”

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan kurucu başkan Şenyurt Topal; “Şartlar ne olursa olsun Şenkaya’lı hemşerilerimize ulaşmak için çaba sarf eden bir kuruluşuz. Kuruluşundan bugüne kadar görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ekonomik alanda hiçbirimizin bir beklentisi yok.  Herkes kendisinden fedakârlık yaparak bir gönüllük anlayışı ile siz değerli hemşerilerimize hizmet etmeye gayret ediyoruz. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin bir deseniyiz, motifiyiz, mihenk taşıyız” diyerek çalışmalarıyla ilgili genel kurulu bilgilendirdi.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ’NDE OKUMA ORANIMIZ YÜZDE 99,9 DUR”

Topal; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde okuma oranımız yüzde 99,9 dur. İl olarak Tunceli, ilçe olarak Şenkaya gelmektedir. Ancak bu oranı yavaş yavaş koruyamadığımızı görüyoruz. Bu konuda hepimiz üstümüze düşeni yapmalıyız. Eğitime olan desteğimizi arttırarak daha güzel yerlere getirmeliyiz ilçemizi” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde Şenyurt Topal yeniden başkan seçilirken, Ataşehir ilçemizden CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Selami İğrek, Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı Zuhal Çakır ile CHP eski ilçe yönetiminden Süreyya Akar da merkezi Ataşehir de olan Federasyon yönetiminde yer alan isimler oldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİNİKLERİN İKİNCİ EVİ OLAN BAHRİ BEHÇET YILDIZ GÜNDÜZ BAKIMEVİ AÇILDIÖnceki Haber

MİNİKLERİN İKİNCİ EVİ OLAN BAHRİ BEHÇET...

Sadun Bizel; Ataşehir’de girmediğimiz sokak, sıkmadığımız el kalmayacakSonraki Haber

Sadun Bizel; Ataşehir’de girmediğimiz so...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar