Sadun Bizel; Ataşehir’de girmediğimiz sokak, sıkmadığımız el kalmayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sadun Bizel; Ataşehir’de girmediğimiz sokak, sıkmadığımız el kalmayacak
MHP Ataşehir ilçe başkanı Sadun Bizel, düzenlediği kahvaltı programında Ataşehir yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel ve yönetimi, MHP İlçe Binasında düzenlediği kahvaltıda Ataşehir yerel basınıyla bir araya gelerek Ataşehir ve ülke gündemini değerlendirdi.

“MHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI HİÇ DURMAYACAK”

MHP İlçe Yönetim listesini basınla paylaştıktan sonra gündemi değerlendiren Ataşehir MHP İlçe Başkanı Sadun Bizel; Pandemiden dolayı uzun bir zaman birlikte olamadık. Düzenlediğimiz bu kahvaltı programında sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduk. Öncelikle Gel Merkezimizin, Genel Başkanımızın başlattığı “Adım Adım 2023 İl İl Anadolu” temalı Genel başkanımızın başlattığı programa şu an Ataşehir ilçe olarak hız verdik. Genel Başkanımız çarşıda, pazarda, bağda, bostanda, Cami’de, Cem Evi’nde, doğada Türkiye’nin geleceği ile birlikte güçlendirmek maksadıyla 2023 tarihine kadar Milliyetçi Hareket Partisi’ne durmak yok. Sokakta olacağız. Parti olarak hazırladığımız program çerçevesinde ev ev gezip sıkmayacağımız el kalmayana kadar MHP İlçe Başkanı ve yönetim olarak Ataşehir de el değmedik bir vatandaşımızı bırakmayacağız. Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı hiç durmayacak” dedi.

Ülke gündemini de değerlendiren Bizel, ekonominin iyi olmadığını ancak sabırla bekleyerek düzeleceğini, israfın da bunda payının olduğunu vurgulayarak, israfın önlenmesinin ekonomiye önemli katkı sağlayacağının önemin değindi.

Bizel, Pandemi süresince mağdur olan vatandaşlarımızı tespit ederek, alan elin kimsenin göremediği mantıkla hareketle yardım elimizi uzattık. Bu yardımı yaparken dil, din ırk, mezhep, siyasi görüşlerine bakılmaksızın bir insanlık görevi bilinciyle hizmetimizi yerine getirdik diyerek toplantıya katılan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Samimi bir ortamda devam eden toplantıda MHP İlçe Başkanı Sadun Bizel’in gazetecilerin sorularını yanıtlamasıyla program sona erdi. 

MHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI YENİ YÖNETİM LİSTESİ VE GÖREVLERİ:

 

SADUN BİZEL             : MHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şenkaya ve Köy Dernekleri Federasyonu Şenyurt Topal ile devam dediÖnceki Haber

Şenkaya ve Köy Dernekleri Federasyonu Şe...

Ataşehir Belediyesi'nden tiyatrolara büyük destekSonraki Haber

Ataşehir Belediyesi'nden tiyatrolara büy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar