Pedallar Sürdürülebilir Kalkınma İçin Dönecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pedallar Sürdürülebilir Kalkınma İçin Dönecek
İnteraktif Çevre ana sponsonsorluğunda, Ataşehir Belediyesi, Migros, Ataşehir Kent Konseyi, Eti Gıda ve Peugeot’nun da desteklediği, Bisikletliler Derneği tarafından, 3-5 Haziran tarihleri arasında “Dünya Bisiklet ve Dünya Çevre Günü” farkındalık etkinlikleri düzenlenecek.

Bisikletliler Derneğinin ve sponsorlar tarafından bisiklet kullanımını teşvik etmek, bisikletin sağlıklı, çevreci ve ekonomik bir kısa mesafe ulaşım aracı olduğunun altını çizmek ve böylelikle sürdürülebilir kalkınmaya dikkat çekmek amacıyla etkinlikler düzenleyecek. Etkinliğin açılışı 3 Haziran Perşembe günü, 11:00 – 13:00 saatleri arasında 3M Ataşehir Migros mağazasının önünde gerçekleşecek.

3-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler kapsamında, 3M Ataşehir Migros mağazasına bisikletiyle gelenler ya da evinde, garajında atıl halde duran, kullanılmayan bisikletini getirip bağışlayanlar bir kereye mahsus çekiliş hakkına sahip olacaklar.

Etkinlik kapsamında ayrıca Ataşehir Belediyesi, Eti Gıda, tarafından katılımcılara minik hediyeler dağıtılacak ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü anısına Ataşehir Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu tarafından Fidan dağıtımı yapılacaktır.

Etkinlikler, 5 Haziran Cumartesi günü, Saat 17.00’de noter huzurunda yapılacak çekişle 10 adet bisiklet sahiplerini bulmasıyla sona erecek.

Dünya Bisiklet Günü ve Dünya Çevre Günü’nü birleştiren kutlama ve farkındalık etkinliğinin açılış töreninde sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Program:

Açılış: 3 Haziran 2021, Perşembe

Saat: 11:00 – 13:00

Yer: 3M Migros Ataşehir Mağazası Önü

Adres: Migros Genel Müdürlüğü, Atatürk Mah. Ataşehir Bulvarı No:18/1, 34758 Ataşehir/İstanbul

GPS: https://goo.gl/maps/9sPaWb1MwDv5Uwvk9

Kontak Kişi: Murat Suyabatmaz

Telefon: (0530) 401 69 69

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem; Ataşehir’e Hizmet İçin GeldikÖnceki Haber

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Er...

Ataşehir Belediyespor'dan, A Milli Kadın Futbol Takımı kadrosuna kim girdi?Sonraki Haber

Ataşehir Belediyespor'dan, A Milli Kadın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar