Necati Bozkurt: “Anadolu’yuz hepimiz buradayız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Necati Bozkurt: “Anadolu’yuz hepimiz buradayız”
Kısa adı ATAMAD olan Ataşehir Malatyalılar Derneği, yaptığı kongre sonucunda yeni atanan yönetiminin düzenlediği Aşure etkinliğinde konuşan başkan Necati Bozkurt; “Anadolu’ nun eşsiz zenginliğinde Ataşehir çatısı altında kimimiz Malatyalı, kimimiz Adıyamanlı, kimimiz Trabzonlu, kimimiz …….. Van olarak buluşuyoruz. Anadolu’yuz hepimiz buradayız” dedi

ATAMAD’ın Atatürk Mahallesi Anfili Park’ta düzenlediği birlik, beraberlik barış ve kardeşliğin simgesi olan Aşure etkinliğine ilgi yoğundu.

Etkinliğe; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Serpil Beşok, CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, CHP eski PM Üyesi Berhan Şimşek, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan,AK Parti Ataşehir Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan, Orhan Çerkez, Deniz Kutlu, CHP Ataşehir Kadın Kolu Başkanı Seval Düzenli, Doğru Parti Ataşehir İlçe Başkanı Dursun Karaağaç, İyi Parti önceki dönem Ataşehir İlçe Başkanı Mert Kar, Ataşehir Kastamonu Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Kemal Aldoğan, Kastamonu Konfederasyonu Başkanı Mehmet Alver, ADD Ataşehir Şube Başkanı Seda Günel, İçerenköy Sosyal, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Niyazi Yaman, Dünya Çorumlular Konfederasyonu Başkanı Metin Akkuş, Mahalle muhtarları, CHP Ataşehir Belediye Meclis üyeleri Bekir Bozkızıl, Selami İğrek, birçok STK başkan ve üyeleriyle vatandaşlar katıldı.

Misafirlerine bir teşekkür konuşmasını yapan ATAMAD Başkanı Necati Bozkurt, birlik, beraberlik, barış ve kardeşliğin simgesi olan Aşure etkinliğimize katılarak bizlerle birlikte bu lokmayı paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim diyerek konuşmasının devamında şöyle konuştu.

“KAYNAYAN O KAZANDA HERKES KENDİ VARLIĞINI KORUYABİLMELİ”

​Sizleri Ataşehir Malatyalılar Derneği adına saygıyla, sevgiyle selamlıyorum diyerek konuşan ATAMAD Başkanı Necati Bozkurt; “Bugün burada yıllardır yönetiminde olmaktan gurur duyduğum Ataşehir Malatyalılar Derneği’ nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak bulunmaktayım. Muharrem ayının bereketini ve kardeşlik duygusunu yüreğimizde hissettiğimiz bu anlamlı günde sağlık, huzur, barış, birlik ve beraberliğin tüm toplumumuza yayılmasını diliyorum. Aşure çağlar ötesinden günümüze ulaşan, mitolojik ve geleneksel bir yiyecek, bir ve beraber olmanın yanında, aynı kazanda kaynamanın, kaynaşmanın, farklılıkları koruyarak pişebilmenin ve beraberliğin simgesi olarak bilinir. Kaynayan o kazanda herkes kendi varlığını koruyabilmeli, kimse ötekini kendisine benzetmeye çalışmamalı. Tıpkı aşure lokmasında olduğu gibi” dedi.

“ANADOLU’YUZ HEPİMİZ BURADAYIZ”

ATAMAD Başkanı Necati Bozkurt konuşmasının devamında; “Değerli dostlar, tadımız, tuzumuz, gülüşümüz, hayattaki seçimlerimiz ne olursa olsun Anadolu’ nun eşsiz zenginliğinde Ataşehir çatısı altında kimimiz Malatyalı, kimimiz Adıyamanlı, kimimiz Trabzonlu, kimimiz …….. Van olarak buluşuyoruz. Anadolu’yuz hepimiz buradayız. Bizim değerimiz, Ataşehir sevdalısı Sayın Belediye Başkanımız Battal İlgezdi ye her zaman bizlere vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizler birliğin verdiği güce bugün aşure lokmamızı ortak ettik. Pişirenlerin ellerine, gelenlerin ayaklarına sağlık. Hak kabul eylesin. Muharrem ayının bereketi lokmalarımızla şenlensin. Sevgi ve saygılarımla” diye konuştu.

Etkinliğe katılan misafirleriyle birebir ilgilenen ATAMAD Başkanı Necati Bozkurt’a teşekkür eden katılımcılar Allah lokmalarınızı kabul etsin dileklerinde bulundular.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Ataşehir ilçe kongresini gerçekleştirdiÖnceki Haber

MHP Ataşehir ilçe kongresini gerçekleşti...

3. ULUSLARARASI İSTANBUL AKORDEON FESTİVALİ BAŞLIYORSonraki Haber

3. ULUSLARARASI İSTANBUL AKORDEON FESTİV...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar