MHP Ataşehir ilçe kongresini gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Ataşehir ilçe kongresini gerçekleştirdi
Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı 6.Olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek listenin oylandığı seçimde mevcut başkan Muhammet Sadun Bizel yeniden başkan seçildi.

MHP Ataşehir ilçe kongresinin divan başkanlığına MYK Üyesi Davut Haskırış, divan kurulu üyeliğine il başkan yardımcısı Muharrem Kır, divan kâtipliğine Av. Ali Tarık Güngör oybirliği ile seçildiler.

Divan kurulduktan sonra gündemin ilk maddesi olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği mesajı okundu.

“BİZ ÜLKÜCÜYÜZ. ÜLKÜCÜNÜN PARTİSİ MHP’DİR”

Divan Başkanı MHP MYK üyesi Davut Haskırış gündeme geçmeden önce yaptığı konuşmasında; “73 Gün önce Türkiye bir seçimden çıktı. Cumhur ittifakı hem milletvekilliği sayısında hemde cumhurbaşkanlığı seçiminde büyük bir zafer elde etti. Muhalefet tüm imkânlara, %62’lik algılarına rağmen seçimi kaybederek şuan perişan bir duruma düştüler. Biz ülkücüyüz. Ülkücünün partisi MHP’dir. İçimizden çıkıp başkalaşanlar haindir. Gençlik teşkilatının ocağı Ülkü Ocağıdır. Bizim 2 dönem milletvekilimiz olanlar, bugün başka partide genel başkanımıza saldırıyor. Biz, bugün 13 İlde MHP olarak ilk kez milletvekili çıkardık. Biz bizden ayrılanları değil, kendimizi konuşacağız. Biz bu seçimde beka, ekonomi demiştik. Ama muhalif medya gündemi daha farklı şekilde meşgul ediyor. İstanbul, Adana, İzmir, Mersin’de hizmet anlayışları yok. Biz ekonomide şunu söylüyoruz.. Doğalgaz için 57 Milyar Dolar, Ordumuz için 7 Milyar Dolar, Milli Eğitim İçin 5 Milyar Dolar, 11 İlimizi etkileyen depremin maliyeti devletimize 104 Milyar’dır. Biz muhaliflerden değil, ülkücü, MHP’li vatandaşlarımızdan oy isteyeceğiz” dedi.

DEĞERLERİMİZİ İSE BATININ DEĞERLERİNİ ENTEGRE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR”

 Yeni dönemde hem beka hem ekonomi son derece önemlidir diyen Haskırış; “Değerlerimizi ise batının değerlerini entegre etmeye çalışıyorlar. Bu bir hastalıktır. Yaklaşık 200 yıldır gelen bu hastalık sonucunda bugün üniversitelerde; Deizm, Ateizm ve her türlü rezillikler diz boyu. Türkiye’nin her türlü problemini çözecek olan ve kalesi MHP’dir. MHP’ye oy vermek zorundayız. Belediyeleri alamayız diye düşünmeyelim. Yeterki çalışalım, anlatalım o zaman alamayacağımız belediye yoktur. Türk Devlet Teşkilatını kuruyoruz. MHP, %10 oy aldı ve Türkiye’yi salladı. Milletimiz sorunlarını bizlerin çözmesini bekliyor. Çünkü MHP söylerse, kesin çözülür diyorlar. Kamuda ve diğer alanlarda işbirliği ile sorunları çözüyoruz ve çözmeye devam edeceğiz. 13 İlde vatandaşlarımızın sorunlarını çözdüğümüz için ilk kez vekil çıkardık. Maalesef bazı illerimizde MHP’li arkadaşlarımız iptal oylarına gittiler. MHP’nin ve ülkücülerin tek bir partisi vardır. Oda MHP’dir. Biz ayakta olacağız. Biz mevcut belediyelere yenilerini eklemek zorundayız. Omuz omuza, sırt sırta olursak, Genel Başkanımızın mesajlarına, genel merkeze uyarsak başarılı oluruz. Sağdan sola, kim ne yaparsa yapsın biz kendimize bakacağız. Kaleye sahip çıkalım. Ataşehir’de MHP’nin en iyi noktada olması için Sadun Başkan ile birlikte çalışalım” İfadelerini kullandı.

Davut Haskırış’ın konuşmasından sonra Ataşehir MHP İlçe Başkanı Sadun Bizel genel kurulu selamlayarak öncelikle Saygıdeğer Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beye selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum dedi.

“EV EV GEZEREK ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Konuşmasının devamında 14 ve 28 Mayıs seçimlerine değinen Bizel; “Bu seçimde nasıl ki devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye düsturuyla yola koyulduysak, komşum nasılsın diyerek ev ev gezdiysek, esnaflarımızı, işçilerimizi ve iş insanlarımızı ziyaret ettiysek hiç hız kesmeden aynı şekilde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimine de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“İBB VE ATAŞEHİR BELEDİYESİ CUMHURUN YÖNETİMİNE GEÇMELİDİR”

STK, dernek ve vakıfları da ziyaret edeceklerini söyleyen Bizel; “ Önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili olarak Sayın genel başkanımızın da belirtmiş olduğu üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi mutlaka el değiştirmeli ve Cumhur’un yönetimine geçmelidir. Aynı şekilde Ataşehir Belediyesi de cumhurun yönetimine geçmelidir. Teşkilatımızla birlikte var gücümüzle çalışarak bu belediyeleri Allah’ın izniyle cumhurun yönetimine katacağız” şeklinde ifade etti.

GELİN BİR OLALIM, DİRİ OLALIM, BİRLİKTE TÜRKİYE OLALIM”

İlçe Başkanı Sadun Bizel konuşmasının sonunda şunları söyledi: “ Sayın Genel başkanımızın da dediği gibi milli birlik ve kardeşliğimiz, milli hâkimiyet ve hükümranlık haklarımız, refah ve bereketimiz, huzurlu ve güvenli yarınlarımız için vatandaşlara çağrım: gelin bir olalım, diri olalım, birlikte Türkiye olalım. Bu doğrultuda bizlerde gönül alarak, gönül yaparak ve gönülleri kazanarak kutlu yolumuza devam edeceğiz. Kongremizin partimize, Ataşehir’imize, devletimize ve milletimize hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ederim” dedi.

İlçe başkanının konuşmasından sonra faaliyet raporu ve mali bütçe okunarak oylandı ve oybirliği ile ibra edildi.

Tek liste ile girilen seçimde Muhammet Sadun Bizel yeniden ilçe başkanı seçilirken ilçe yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASİL: 

ALİ GÖZÜKARA

MİTHAT ÖZER

Av. MURAT CAN AYDIN

Av. GÜRAY ÖZAY

ŞENOL KORKMAZ

EMRE ŞAHİN

Av. TARIK ALİ GÜNGÖR

BAHTİYAR AKGÜN

MUSA MENGÜ

İBRAHİM KAZAN

Av. HATİCE ARSLAN ÖZAY

YUNUS ÇALIŞKAN

ERDAL KAPLAN

ALİ BALÇIK

MERVE TERZİ

KADİR CEYLAN

BURAK TERZİ

BEKİR KESKİN

MEHMET ESAT TAŞAR

MÜRSEL ACAR

RESUL GÖNÜLALAN

YUNUS AYGÜN

İL DELEGELERİ ASİL:

MUHAMMET SADUN BİZEL

FATİH YELEKOĞLU

ALİ GÖZÜKARA

MİTHAT ÖZER

ŞABAN ARICI

SALİM ARSLAN

HALİT ÇAKMAK

AV.MURAT CAN AYDIN

AV.GÜRAY ÖZAY

HATİCE BAYRAK

DENİZ BOZCAADA

ERDAL KAPLAN

AV.TARIK ALİ GÜNGÖR

MAHMUT ZİYA ÜÇÜNCÜOĞLU

VEDAT EKMEKÇİ

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehirli öğrenciler YSK’ye Deneme Kulübü’nde hazırlanacakÖnceki Haber

Ataşehirli öğrenciler YSK’ye Deneme Kulü...

Necati Bozkurt: “Anadolu’yuz hepimiz buradayız”Sonraki Haber

Necati Bozkurt: “Anadolu’yuz hepimiz bur...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar