Naim Yağcı eşiyle birlikte oyunu Küçükbakkalköy'de kullandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Naim Yağcı eşiyle birlikte oyunu Küçükbakkalköy'de kullandı
AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı oyunu kullanmak için Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki Dilek Sabancı Teknik ve Anadolu Lisesi'ne geldi.

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı eşi Sülbiye Yağcı ve çocukları Şevval,  Ahmet Hamdi ile oyunu kullanmak için Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki Dilek Sabancı Teknik ve Anadolu Lisesi'ne geldi.

Naim Yagci AilesiAK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı "2309" numaralı sandığın bulunduğu sınıfa girerek, sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. Coşkun çifti gerekli kontrolün yapılması için kimliklerini sandık görevlilerine verdi. 
Oy Verme AkpartiAK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı eşi Sülbiye Yağcı ayrı ayrı kabine geçerek; Ataşehir ve İBB Başkan Adayları, Meclis Üyesi Adaylarının yer aldığı birleşik oy pusulaları ile birlikte mahalle muhtarlarını belirlemek için oyunu kullandı ve zarfı sandığa birlikte attı. 

Naim Yagci Oy Verme

Oy verme işlemi sonrasında Yağcı, tek tek sandıkların kurulduğu sınıfları ziyaret ederek görevlilere kolaylıklar diledi. Ardından basın mesnuplarına açıklamalarda bulundu. 

Biz istiyoruz ki, Ataşehir KazansınNaim Yagci Aciklama 3

Yağcı basın açıklamasında; "Ailecek okulumuza gelerek oyumuzu kullandık. Kullandığımız oyların, gerçekleşen seçimlerin; Ataşehir, İstanbul ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bugün başta; Ataşehir olmak üzere tüm yerel belediyelerimiz için son derece önemli. Özellikle Ataşehir'de değişimin ayak sesleri duyuluyor. Saat 17:00'e kadar oy verme işlemleri devam edecek. Sonrasında sayım işlemleri sonrasında sonuçları hep beraber takip edeceğiz. Kazanan Ataşehir olmasını diliyorum. Seçim kampanya sürecimizde Ataşehirli komşularımıza ulaşmaya çalıştık. Ataşehir'de sakin seçim kampanya dönemi geçirdik. Bu kampanya süreci boyunca mücadele veren tüm belediye başkan adaylarımızı tebrik ediyorum. Çalışmaları Ataşehir'e katkıdır. Bu akşam, aday isimler arasından birisi yarına belediye başkanı olarak çıkmış olacak. Ataşehirlilerin bize güven duyduğunu görüyoruz. İnanıyorum ki, bu güven sandığa da yansıyacaktır. Biz değil, Ataşehir kazanacak. İstiyoruz ki; Ataşehir kazansın. 5 yıl boyunca Ataşehir hizmetlerle tanışsın istiyoruz. Bugün de seçmenlerimiz kararını verecektir. İBB'de yeniden AK Parti'nin kazanacağını inanıyorum. İstanbul yeniden, Ataşehir'de AK Parti Belediyeciliği ile tanışacaktır" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Battal - Gamze İlgezdi, oyunu Küçükbakkalköy'de kullandıÖnceki Haber

Battal - Gamze İlgezdi, oyunu Küçükbakka...

Reşat Şahin Öztürk, oyunu kullandıktan sonra hak eden kazansın dediSonraki Haber

Reşat Şahin Öztürk, oyunu kullandıktan s...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar