Battal - Gamze İlgezdi, oyunu Küçükbakkalköy'de kullandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Battal - Gamze İlgezdi, oyunu Küçükbakkalköy'de kullandı
Ataşehir'in ilçe olmasıyla birlikte kurucu belediye başkanı olarak; 3 Dönem Ataşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten, 31 Mart seçimlerinde seçilecek yeni isme görevini devir edecek Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi oyunu kullanmak için Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki Dilek Sabancı Teknik ve Anadolu Lisesi'ne geldi.

Ataşehir'in ilçe olmasıyla birlikte kurucu belediye başkanı olarak; 3 Dönem Ataşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten, 31 Mart seçimlerinde seçilecek yeni isme görevini devir edecek Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi oyunu kullanmak için Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki Dilek Sabancı Teknik ve Anadolu Lisesi'ne eşi İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile birlikte geldi.

Gamze Akkuş İlgezdi  - Battal İlgezdi,  "2305" numaralı sandığın bulunduğu sınıfa girerek, sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. İlgezdi çifti gerekli kontrolün yapılması için kimliklerini sandık görevlilerine verdi. 

Gamze Ilgezdi Battal Ilgezdi

Başkan İlgezdi ve Milletvekilli Gamze İlgezdi, kabine geçerek Ataşehir ve İBB Başkan Adayları, Meclis Üyesi Adaylarının yer aldığı birleşik oy pusulaları ile birlikte mahalle muhtarlarını belirlemek için oyunu kullandı ve zarfı sandığa attı. 

Yeni seçilecek arakdaşlara başarılar diliyorum
Battal Ilgezdi Basin Aciklamasi
Oy verme işlemi sonrasında İlgezdi, "Demokrasinin gereği oyumuzu kullandık. Seçimlerin Ülkemiz ve Ataşehirimiz için hayırlı olmasını diliyorum. 15 Yıl Ataşehir'de eksiklikler, yanlışlar ve güzel işlerimiz olmuştur. Bundan sonraki süreçte; arkamıza bakmadan önümüze bakacağız. Yeni seçilecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Partimden istifa ettim. Ama ben yine CHP'liyim. Oyumu da partime verdim. Buradan gönül rahatlığı ile çıkıp gidiyorum. " ifadelerini kullandı. 

Bu seçimdeki başarı, CHP'nin iktidar olmasına vesile olacaktır
Gamze Akkus Ilgezdi RoportajCHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, "Aynı çoşkuyla yeni bir seçim süreci yaşıyoruz. Ülkemizin, halkımız adına iyi şeylere çok ihtiyacı var. Cumhuriyet Halk Partisi bunun teminatı olan bir parti. Dolayısıyla, bu seçimin halkımıza hayırlı olmasını ve tekrar yeniden, eksikliklerimizi tamamlayarak yol yürümeye vesile olmasını temenni ediyorum. Ve sahada gördüğüm kadarıyla çoşkulu bir kalabalık var, bunu destekleyen. İnanıyorum ki bu yerel seçimin başarıyla devam etmesini, genel seçimde de Cumhuriyet Halk Partimizin iktidar olmasına vesile olmasını diliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ali Coşkun oyunu ailesiyle birlikte kullandıÖnceki Haber

Ali Coşkun oyunu ailesiyle birlikte kull...

Naim Yağcı eşiyle birlikte oyunu Küçükbakkalköy'de kullandıSonraki Haber

Naim Yağcı eşiyle birlikte oyunu Küçükba...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar