MP Ataşehir Başkan Adayı Öztürk’ten ses getirecek projeler! Öğrencilere her gün sıcak yemek, Atatürk Stadyumu, Gezi Meydanı…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MP Ataşehir Başkan Adayı Öztürk’ten ses getirecek projeler! Öğrencilere her gün sıcak yemek, Atatürk Stadyumu, Gezi Meydanı…
Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Meclis Üyeleri tanıtım programında projelerini de anlattı. Başkan Adayı Öztürk’ün göreve geldiği ilk günkü işi her gün öğrencilere sıcak yemek dağıtımı yaptırmak.

Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, yapmış olduğu Lansman programında meclis üyelerini tanıttı ve projelerini anlattı.

Reşat Şahin Öztürk, Ataşehirliler için ürettiği ilk kez hayata geçecek projelerinin de yer aldığı belediyecilik hedeflerini anlattı.  Öztürk’ün projeleri arasında, öğrencilere her gün sıcak yemek, hayvan köyü, Atatürk Stadyumu, Gezi Meydanı, gibi ses getirecek projeler var.

Memleket Partisi Başkan Adayı Öztürk’ün projeleri ve belediyecilik hedefleri şu şekilde;

GÖREVE GELECEĞİM İLK GÜN ÖĞRENCİLERİMİZE HER GÜN SICAK YEMEK SERVİSİNİ BAŞLATACAĞIM

Gelecek çocuklarla inşa edilir. Bu nedenle tüm çocuklarımızın öncelikle eşit beslenmesini amaçlıyorum. Tüm devlet okullarındaki öğrencilerimize her gün düzenli olarak protein değeri yüksek sıcak yemek hizmeti vereceğim.

TÜRKİYE’NİN İLK TAM TEŞEKKÜLLÜ HAYVAN KÖYÜNÜ KURACAĞIZ

Çekmeköy-Taşdelen arasında Orman Bakanlığı’na ait çok büyük bir alan mevcut. Hayvan barınağı denilen hayvan cezaevlerinden sokak hayvanlarını kurtaracağız. Bakıma, rehabilitasyona muhtaç hayvanlarımız için bir devlet hastanesinin veterinerlik binasını bu alana inşa edeceğiz. Hayvanların habitatlarına uygun özgürce yaşayacakları, beslenebilecekleri bir hayvan köyünü kısmetse ilk kez biz hayata geçireceğiz. Hayvan maması üretme fabrikası kuracağız.

TÜRKİYE’DE İLK KEZ 0-6 YAŞ ARASI ÇOCUKLU ANNELERE AYNI BİNADA EĞİTİM VE İŞ İMKANI

0-6 yaşlarında çocuğu olup çalışamayan annelerimizin sosyalleşmesi, üretebilmesi gerekiyor. Onları çocuklarından ayırmadan aynı binada çocuklarının bakımı, oynaması sağlanırken anneler de uzmanlar eşliğinde zanaatkar becerilerini artırarak üretim içerisine girecekler ve gelir elde edecekler. Anneyi çocuğundan koparmadan 17 mahallenin tamamında 18 ay içerisinde binaları inşa edip hizmete sunacağız. Sırayla her ay bir mahallede hizmet binası inşa ederek anne-çocuk projemizi hızla hayata geçireceğiz. Aynı zamanda bu binalarımızın içerisine önleyici tıp sistemini dahil edeceğiz. Mutlu ve sağlıklı kent sloganımıza uygun hasta olmadan sağlıklı kalınmasına yönelik bir sağlık hizmetini halkımıza kazandıracağız.        

 

ATAŞEHİR ATATÜRK STADYUMU’NU İNŞA EDECEĞİZ

Norveç modeli portatif stadyumu Türkiş Acarlar’ın orada en son teknoloji, hem profesyonel hem amatör kulüplerimizin kullanabileceği UEFA standartlarına uygun 10.000 kişilik üstü açılıp kapanabilen sök-tak sistemli, ömür boyu kullanım garantili modern kent stadyumunu bir yıl içerisinde inşa edeceğiz. Ataşehir Atatürk Stadyumu’nu belediyenin bütçesiyle değil sponsorların desteğiyle hizmete sunacağız.

Ataşehir’in trafik sorunu İBB’nin metro inşaatlarıyla daha da artmıştır.

İBB yönetimi 5,5 yıldır Ataşehir’deki metro çıkışlarını deplase edememiştir. 19 noktadaki metroların güvenliği sağlanamamıştır. Aynı anda 10 metro yapalım derken İstanbul trafiği, sayelerinde mega kentten iyice mega köye dönüşmüştür.

ATAŞEHİR GEZİ MEYDANI

Ataşehir’in kent meydanı dediğimiz Migros’dan başlayan Bilfen okulunun orada biten bölgede bat çık sistemiyle üst yolu tamamıyla kapatacağız. Mayıs özgürlük emek demek, Haziran da gezi demek, 2025 yılı haziran ayında Ataşehrimiz’de Gezi Meydanı’nı halkımızın hizmetine sunacağız.

KAYIŞDAĞI’NDAN KOZYATAĞI’NA KADAR OLAN REFÜJÜN ARASINA NOSTALJİK TRANVAYLI RİNK SEFERLERİ

Kayışdağı Yeditepe Üniversitesi - Kozyatağı Carrefore hattındaki refüjün arasına nostalji tramvayı görünümlü UKM’ye uygun yedi istasyonlu ring seferleri koyacağız. Öğrencilerimize ve 65 yaş üstü vatandaşlarımıza bu hizmetimiz ücretsiz olacak.  

İMAR PLANI, MEVCUT SEÇİLMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN ÇALIŞMASIDIR

İrili ufaklı 311 fay hattı kuşağının olduğu bir deprem coğrafyasında yaşıyoruz. Maalesef, bugüne dek   yeterli yapı stoku oluşturulmamıştır. Ataşehir’de aynı sorunları yaşıyor. Pankartlarda Onursal Adıgüzel imar planlarını geçirdik şeklinde kampanya yapıyor, kendisi belediye başkanıydı da benim mi haberim yoktu. Bu imar planını şu andaki belediye meclisi hayata geçirmiştir. Bu şekildeki pankartları bir emek hırsızlığı olarak görüyorum.

İMARDA YERİNDE DÖNÜŞÜMLE, VERGİDEN HARÇTAN MUAF HIZLI, DEPREME HAZIRLIK PLANI YAPACAĞIZ

Geçen imar planları çözüm değil, anayasadaki mülkiyet hakkına bu planlarla tecavüz ediliyor. Şerefiyeler doğru hesaplanmıyor. Önceliğimiz, kentsel dönüşüm yerine kent yoğunluğunu arttırmadan yerinde dönüşümle binaları yıkıp yerine harç ve vergiden muaf bir yöntemle önce canlarımızı depreme hazırlayacağız. Tabii imar planı yapacağız ama imar rantçılarına fırsat tanımayacağız. İmar planındaki karmaşayı çözmek için belediye bünyemizde hukuk birimini kurup halkımızın haklarını korumak için hizmete sunacağız.

OKULLARIN TAMAMINI DEPREME DAYANIKLI HALE GETİRECEĞİZ  

Çocuklarımızın sağlam okul binalarında eğitim görmesini sağlayacağız. Şok planlarla portatif okullar kuracağız. MEB ile yapacağımız protokollarla depreme dayanıksız okul binalarını derhal dönüştüreceğiz.

ATAŞEHİRLİLERİN TAMAMINA FERDİ KAZA SİGORTASI YAPACAĞIZ

Bebekler dahil Ataşehir’de ikamet eden tüm insanlarımıza bunu sürekli olarak sunacağız. Her bir Ataşehirlinin canı bizim için kıymetlidir.   

KÜTÜPHANELERİMİZİ KULLANAN GENÇLERİMİZE HER AY TİYATRO VE SİNEMA BİLETİ İLE 300 TL KAFETERYA HARÇLIĞI VERECEĞİZ

Gençlerimiz, istedikleri özel tiyatro, sinemalara gidebilecekler. 300 TL kafeterya harçlığı da yine Ataşehir’deki tüm özel işletmelerde geçerli olacaktır.

EGEMENLERİN, YANCILARIN, ÇIKARCILARIN DÜZENİNE DUR DİYELİM, KALKIN AYAĞA

Geleceğimiz olan çocuklarımız için yola çıkıyoruz.  Amacımız vicdan belediyeciliğidir, yanlışa dur diyebilmek, doğruyu ortay koyabilmek, seçimlerinizde alternatif olabilmek varız. Bu düzendeki egemenlere, patronlara, yancılara, çıkarcılara artık dur diyelim.

Memleket Partisi Ataşehir İlçesi Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk konuşmasının ardından Ataşehir Memleket Partisi belediye meclis üyesi adaylarını sahneye davet etti ve ardından büyük Türk Bayrağı eşliğinde İzmir Marşı çalınarak lansman sona erdi.  

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anadolu Güvercin Yarışması kupa törenine yoğun ilgiÖnceki Haber

Anadolu Güvercin Yarışması kupa törenine...

CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel ADD’yi ziyaret ettiSonraki Haber

CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onurs...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar