CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel ADD’yi ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel ADD’yi ziyaret etti
Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Şubesini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, İlçe Başkanı Celal Yalçın ve meclis üyeleriyle birlikte Atatürk Düşünce Derneği Ataşehir Şubesini ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi paylaştı.

“ADD KENDİMİZE AİT HİS ETTİĞİMİZ ÖNEMLİ BİR KURUM”

Ziyaret ile ilgili basın mensuplarına konuşan Onursal Adıgüzel; “ Uzun zamandır düşündüğümüz bir ziyareti gerçekleştirmiş olduk.  Genel Merkez tarafından aday gösterildikten sonra Ataşehir de bulunan kurum ve kuruluşlarının yanı sıra siyasi partileri de ziyaret ettik.  ADD, bizimde önemsediğimiz,   ayakta durması bizler için önemli, kendimize ait his ettiğimiz bir kurum. Çalışmalarımıza aralıksız belli bir plan çerçevesinde yürütüyoruz.  17 Mahallemizi gezerek projelerimizi anlatmaya devam ediyoruz. Bunu yaparken birilerini inciterek, karalayarak yapmıyoruz. Kavgasız, gürültüsüz ve demokrasinin kuralları içerisinde bir seçim olması arzumuzdur. Sonuçta kim kazanırsa kazansın kazanan Ataşehir olacak. Bu düşüncelerle bizleri bugün kabul eden ADD Ataşehir Şube Başkanı Seda Günel’e teşekkür ediyorum” diyerek 3 Mart Pazar günü Brandium AVM’nin yanındaki otelde saat 13.30 da proje tanıtım toplantısını yapacakları bilgisini paylaşarak tüm Ataşehirlileri toplantıya katılmaları çağrısında bulundu. 

ADD Ataşehir Şube Başkanı Seda Günel, CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel’in derneklerini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çıktığı yolda başarılar diledi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, ADD'nin önemine vurgu yaparak her zaman destek vereceğimiz ve yanında duracağımız bir kurumdur dedi. 

Onursal Adıgüzel’in ziyareti toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
MP Ataşehir Başkan Adayı Öztürk’ten ses getirecek projeler! Öğrencilere her gün sıcak yemek, Atatürk Stadyumu, Gezi Meydanı…Önceki Haber

MP Ataşehir Başkan Adayı Öztürk’ten ses...

Çanakkale'de korkutan deprem! Çevre illerde de hissedildiSonraki Haber

Çanakkale'de korkutan deprem! Çevre ille...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar