MHP Meclis Üyesi Hakan Arıkaya’dan veda ve teşekkür mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Meclis Üyesi Hakan Arıkaya’dan veda ve teşekkür mesajı
2019 yerel Seçimlerde Cumhur İttifakı listesinden Ataşehir Belediyesi meclis Üyesi seçilen ve 31 Mart yerel seçimlerde herhangi bir göreve talip olmadığını belirten Hakan Arıkaya, meclis oturumunda arkadaşlarına teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarında seçilecek Meclis Üyelerine başarılar diledi.

2019 yılında AK parti sıralarından Ataşehir Belediye meclis Üyesi olarak seçilen Hakan Arakaya daha sonra AK Parti den ayrılarak MHP Meclis üyesi olarak çalışmalarını sürdürdü.

31 Mart yerel seçimlerde meclis adayı olmayan Hakan Arıkaya, Ataşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısında arkadaşlarına ve Ataşehir belediyesi yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ederek yeni dönemde MHP İl Başkan Yardımcısı olarak görevine devam edeceğini söyledi.

Hakan Arıkaya Ataşehir Belediye Meclisi oturumunda bir teşekkür konuşmasını yaparak veda etti.

“BAZEN ÖNERİDE BULUNDUK BAZEN DE DESTEKLEDİK”

İşte Hakan Arıka6ya’nın meclis yaptığı veda ve teşekkür konuşması:  “ Cumhur ittifakını bir mensubu olarak meclisteki yerimiz aldık. Bu tarihten itibaren samimi bir niyetle çaba gösterdik gayret gösterdik. Bu kapsamda ilçemizdeki başlıca sorunların çözümüne kavuşması adına kentsel dönüşümündeki engelleri kaldırılması, ilçemizde yapılacak olan eğitim kurumları, kreş yapımı, sağlık merkezi, yeşil alanların arttırılması, ulaşımın kolaylaşması, Amatör Spor branşlarının desteklenmesi, kapalı Pazar yerlerinin arttırılması, gençlik merkezi, kültür ve sanat ve sokak hayvanları ve dahi Ataşehir'de Ataşehirlerinden menfaatine olan çalışmalara bazen öneride bulunarak bazen de destek vererek hayata geçirilmesini sağladık” dedi.

“BAZI MAHALLELERİMİZİN SORUNLARI 30-40 YIL ÖNCESİNE VARIYOR”

Arıkaya; “Ancak hepinizin bildiği üzere kuruluş tarihi çok yeni olan ilçemizin sorunları çokta yeni değil. Öyle ki; bazı mahallelerimizin sorunları 30-40 yıl öncesine varıyor.  Çıkarılmayan imar planları, yılan hikâyesine dönen mülkiyet sorunları, vatandaşlarımızın umudunu yitirdiği zamanlara hep birlikte şahitlik ettik ve yaşadık.  Tüm bu olumsuzluklara rağmen “Cumhur İttifakı” olarak kent yaşamının olmazsa olmazı imar ve mülkiyet sorunlarının çözümündeki samimi desteğimizi ve katkımızla mevcut yönetimin ve vatandaşlarımızın şahitliğinde çözüme ulaşmıştır. Yakın zamanda yapılacak olan uygulamalar neticesinde vatandaşlarımızın uzun yıllardır beklediği konforlu ve güvenilir binalarda yaşama hakkı kendilerine teslim edilecektir.  Geçte olsa çözüme kavuşturulan sorunların haklı gururuna hep beraber yaşamalıyız. Çünkü hatırlatmakta yarar var. Biz “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” düsturuyla hareket eden bir geleneğin mensuplarıyız” diye konuştu.

“BELEDİYE HİZMETLERİNDE VATANDAŞLARIMIZA YARDIM OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Arıkaya konuşmasının sonunda; “ Belediye hizmetinde vatandaşlarımıza yardımcı olan, hizmetlerin doğru ve güvenilir bir şekilde vatandaşa ulaşması için çaba gösteren başta belediye başkanımız Battal İlgezdi olmak üzere belediye başkan yardımcılarına, birim müdürlerine ve çalışan personel arkadaşlarıma sizlerin huzurunda teşekkür ederim.  Bu duygu ve düşüncelerle 31 Mart Yerel Seçimlerinin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni eder, kazanan Cumhur İttifakı olsun diyorum.  Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum” diyerek beş yıl süreyle hizmet ettiği Ataşehir Belediye Meclisi’ne veda etti.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İSTANBUL HALK EKMEK'TE RAMAZAN PİDESİ 10 TLÖnceki Haber

İSTANBUL HALK EKMEK'TE RAMAZAN PİDESİ 10...

İsa Kırım, Yenisahra Mahallesi'nin sorunlarını birlikte çözeceğizSonraki Haber

İsa Kırım, Yenisahra Mahallesi'nin sorun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar