Meclis Ekim ayı mesaisi başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meclis Ekim ayı mesaisi başladı
Ataşehir Belediye Meclisi Ekim ayı 1’inci birleşiminde 1.Başkan Vekili Kudret Arslan başkanlığında toplanarak gündemdeki maddeleri görüştü.

Gündeme geçmeden önce gündem dışı söz alan CHP, AK Parti, İYİ Parti ve MHP grup başkanları, geçtiğimiz günlerde elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Ataşehir Belediye personeli Oğuz Kaçmaz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Milli Görüşün temsilcilerinden ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile toplantı için Ankara’ya giderken trafik kazası geçirip hayatını kaybeden MHP Bartın teşkilatı üyelerine rahmet dileyerek yakınlarına başsağlığı dilediler.  

Sözcüler;  koronavirüs nedeniyle tedavi gören AK Parti Ataşehir Belediye Meclisi Grup Başkanı Av.M.Naim Yağcı’ya acil şifa dileklerini ilettiler.

10 Ekim 2015 tarihinde çeşitli sendika ve STK’ların Ankara’da gerçekleştirmek üzere Barış ve Demokrasi mitingine yapılan bombalı saldırıda hayatını kaybeden 103 kişiyi rahmetle anarak terörü bir kez daha lanetlediler.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öncesi, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anan grup sözcüleri meclis üyelerinin Cumhuriyet Bayramını kutladılar ve bugünü armağan eden Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet duygularını bir kez daha dile getirdiler.

Gündem dışı konuşmaların ardından AK Parti grubu tarafından biri sözlü olmak üzere 4 önergesi cevaplandırılmak üzere başkanlık makamına oybirliği ile gönderilmesine karar verildi.

Gündemde bulunan 7 teklif maddesi ilgili komisyonlara havalesine oybirliği ile karar verildi.

Bir sonraki toplantıların 06-08 ve 13 Ekim tarihlerinde yapılmasına oybirliği ile karar verildi.

6 ve 8 Ekim tarihlerindeki toplantıların saat 15.00, 13 Ekim Çarşamba günkü toplantının saat 10.00 da yapılmasına karar verildi.

Gündemde görüşülecek başka konu olmadığından Meclis 1’inci Başkan Vekili Kudret Arslan 06.10.2021 Çarşamba günü saat 15.00 da toplanmak üzere oturumu kapattı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir’e yepyeni bir kütüphane ve okuma parkı yapılacakÖnceki Haber

Ataşehir’e yepyeni bir kütüphane ve okum...

Ataşehir'in duayen gazetecisi Alâettin Bahçekapılı'ya, TGC Burhan Felek Basın Hizmet ÖdülüSonraki Haber

Ataşehir'in duayen gazetecisi Alâettin B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar