Kümbetli Köylüleri geleneksel Kaz Gecesi’nde bir araya geldiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kümbetli Köylüleri geleneksel Kaz Gecesi’nde bir araya geldiler
Kars Merkez Kümbetli Köyü Derneği, köylülerimizle birlikte beraberlik ve dayanışma adı altında her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel Kaz Gecesi düzenledi.

Salon Zigana’da düzenlenen Geleneksel Kaz Gecesi’ne, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve Yönetim kurulu üyeleri, Ataşehir Belediyesi eski Başkan yardımcısı ve Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı Orhan Çerkez, Ataşehir iş insanı Emre Optik'in sahibi Recep Akçay, SGK başkan ve temsilcileri, dernek başkanları ile Kümbetli Köylüleri ve dostları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından köyü tanıtan slyt gösterisi izletildi ve ardından protokol konuşmalarına geçildi.

“KATILAN VE DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

İlginin yoğun olduğu Kaz Gecesine ev sahipliği yapan Kümbetli Köyü Dernek Başkanı Musa Ervus; “Köyümüz önemli bir nüfusa ve seçmen sayısına sahip. Bizde birlik ve beraberlik adına, dayanışma adına her yıl Kaz Gecesi düzenleyerek dayanışmayı daha da güçlendirerek ve bir araya gelen komşu ve dostların hasretliklerini gidermeyi amaçlayarak bu organizasyonu düzenledik. Katılan, destek veren herkese çok teşekkür ederim” dedi.

“KARS İLK KURDUĞU CUMHURİYETİYLE HEPİMİZİN ÖRNEK ALDIĞI GÜZEL İNSANLARIN ŞEHRİ”

Geceye davetli olarak katılan Ataşehir CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın, birlik ve beraberliğin önemine değinerek; “ Kars Kazıyla, peyniriyle, etiyle, ilk kurduğu Cumhuriyetiyle hepimizin örnek aldığı güzel insanların şehri. Kars Cumhuriyetin ilk yıllarında bu ülkenin kurucu değerlerini oluşturan Kazım Karabekir Paşanın, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gidenlerin şehri. Bu özellikleri ile güzellikleriyle, ülke sevgisiyle, vatanın birliği ile güzellikleri temsil etti. Ataşehir’ de, İstanbul’ da hep güzel insanlarını tanıdık. Bu güzel insanları birleştiren dernek başkan ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZİN DAİM OLMASINI DİLERİM”

Hemşeri derneği davetlisi olarak Kaz gecesine katılan Çekmeköy CHP Belediye Başkan aday adayı Orhan Çerkez’de, hemşerileriyle bir arada bulunmaktan büyük onur duyduğunu belirtti ve birlik, beraberliğin, dayanışmanın önemine vurgu yaparak bu güzel ve anlamlı birlikteliklerin daim olması ve hemşerilerimize sağlık, huzur ve güzel bir dayanışma ruhu getirmesini dilerim ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Musa Ervus tarafından Orhan Çerkez’e katkılarından dolayı plaket taktim etti. Ayrıca Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ’yede destek ve katkılarından dolayı plaketini İlçe Başkanı Celal Yalçın’a taktim ederek bir kez daha katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kaz ikramından sonra davul zurna eşliğinde ve sahne alan yerel sanatçıların seslendirdiği eserler eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Sporda Şiddet” konusu tüm yönleriyle konuşulduÖnceki Haber

“Sporda Şiddet” konusu tüm yönleriyle ko...

Av.M.Naim Yağcı; “Ben Ataşehir'in Belediye Başkanlığı’na adayım”Sonraki Haber

Av.M.Naim Yağcı; “Ben Ataşehir'in Beledi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar